Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 ay önce rapor aldım. Yeni hastalıklarımı ekletip yeni rapor almak istiyorum?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle ben 60 raporum var ama başka hastalıklarda ekletmek istiyorum 3 ay oldu raporu alalı ne yapabilirim nasıl bir yön cizebilirim yönlendirilirsem cok sevinirim

alime pullu farklı rahatsızlıklarınızın olduğunu belirtip raporu yenilemek istediğinizi belirtin. Uzman doktorlardan onay gelirse verilebiliyor. Ama zaten % 60 çok yüksek bir oran, yararlanmak istediğiniz hakkınız için yeterli değil mi?

rapor oranı

mrb arkadaşlar ben 10 ay önce brugada sendromıundan kalp pili takıldı ama rapor yuzde 50 verildi sendromlar hala devam etmekde ve sok aldım 3 defa.rapora itiraz etsem üzün sürecek.2 ayda yenilenecek ben hala sok ve sendromlar devam ederken verilen raporu az buldugumdan mahkemeye başvurmak istiyorum.memnun edici sonuc alabilirmiyim yada 2019.2 ayımı beklesemtşk ler hepimize geçmiş olsun

yuzde 60 kalp den almadım tek kalpden yuzde 50 verdiler yüzde 20 de astımdan aldım vede hala sendomlar devam ediyor.şoklama aldım 3 defa arka arkaya 2018.2 ayda almıstım raporu yenilenme tarihiede az kaldı ne yapmalıyım acaba beklesemmi beklemesemmi süresini

alime pullu
Gerekli prosedürü tamamlamadan yargı yoluna gidemezsiniz.
Rapor oranını az buldu iseniz bunun prosedürü il sağlık müdürlüğüne başvurarak rapora itiraz etmektir.

yenileme

slm ben bir yıl önce aldıgım engeli raporunu yuzde 50 kalp pili takılı oldugu halde verdiler.yuzde 20 astımdanki kronik astım bir yıl verdiler süresi bitti ve ben.yenilemek için basvuru yaptıgım halde astımdan rapora astımı yoktur dedi doktorki çömez daha ve sag diz menüsküsden ameliyat ve tüm vucudda kreçleme olsudu halde doktor.taplo 3.36.dan 0.5 verdikariyologa gitmedim daha ve baltazara girecek durum yeni rapor oranları değişmiş sanırım oda ilk bana denggeldi.ben baska hastanneye basvurmak isdiyorum kapatmadım daha basvuru yaptıgım saglık kurulunu aradan 10 gun zaman gecersese kendiliginden iptal olurmu.ne yapsam kaar veremedim bir yıl önce yuzde 70 den 10 düşmüşler yüzde 60 olmusdu bu sene düşürecekler.sanırım kaıcı astıma astımı yoktur dedi doktor ne yaptıkları ettikleri belli değil

alime pullu mrb
Geçmiş olsun engelli sakatlık cetveli yenilendi
Ancak oranlar aynı değişmedi sadece geçici psikyatri
Rahatsızlıklarında bir kaç değişiklik olmuş
Sanırım sizin astım kronik olmadığından süreli verilmiş
Tarafınıza daha önce isterseniz evrakları sağlık kuruluna vermeyin sisteme geçmesinler kendiliğinden iptal olur
Başka bir hastaneden tekrar başvuruda bulunun.

bende öyle yapmayı düşünüyorum.tşkvermeyecem saglık kuruluna birkaç ay bekleyecem tşk

Üst Alt