Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 ay önce rapor almıştım. Yeniden almam gerek. Ne yapmalıyım? [Soru]

• Konbuyu başlatan kaplanyunus
  • Başlangıç tarihi
K

kaplanyunus

rapor

3 ay once 2022 sayılı ysadan faydalanmak ıcın rapor aldım sımdı calısabılecegım ıs alanlarının belırtılmesı ve devlet memuru olabılır ıbarelerının konması gerekıyomus yenıen basvuru mu yapacam yoksa oncekı raporla dılekcemı yazacam dılekseyse ne yazacam

rapoır

aynı vermıs oldugunuz dılekceyle saglık kurulunu basvurdum kabul etmedıler oyle ıbare koyamayız dedı

nasıl bir ibare koyamazlarmış?

Not: Başlığa cevap yazarken "CEVAP YAZ" butonuna tıklayın. "YENİ BAŞLIK"a tıklarsanız, mesajınız yeni bir başlık olarak açılır. Bu da yanlış...

rapor

devlet memuru olabılır ve tum buro hızmetlerınde calısabılır koyduracam olmaz oyle bırsey ımkansız dedıler

Ha evet, öyle bir rapor zaten yok ki.
Memur olmak için rapor beyan etmek zorunda değilsiniz. Tıpkı sakat olduğunuzu beyan etmek zorunda olmadığınız gibi (KPSS'den bahsediyorum)

Kurumların açmış olduğu sakat statüsündeki memur alımlarına gelince, onlar için de sakat olduğunuzu belgeleyen bir rapor olması yeterli. Üzerinde özel bir ibare olmasına gerek yok. Eğer "özel ibare" diye dayatırsa Kurum, önce o kuruma itiraz edeceksin, reddedilirse, derhal (bildiğim kadarıyla) İdare mahkemesine başvurmalısın.

rapor

yani 2022 sayılı yasa ıcın cıkartıgım raporla kuruma basvuru yapma hakkım var oylemı ama gecen kabul etmedıler calısabılecegı ıs alanlarının belırtılmesı gerekıyor dıyorlar haklarım neler

2022 yasasına göre çıkardığın rapor işini görmez.Hastahanaden çalışabilir raporu almnız yeterli.bunuda İŞ-KUR aracılığı ile yapabilirsiniz.

2022 yasa : ara karar

slm ben 2005 yılın da %50 rapor almıştım ama 1 sene bekledimve ara karar hastaneye gönderıldı dedı ben de gıttım yenıden heyete girecekmişim.şimdi ben ocakta muayene oldum kasım da gelecen dediler şimdi ben de ömür boyu hast.var bu zamana kadar bekledim şimdi ben kac ytl alırım ve neden bukadar beklediyorlar yardım cı olursanız sevinirim teşekkürler...

Üst Alt