Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@gülümser1 kaldırılmadı ablası sana verilen nakdi yardım kesilmiştir. 3294 sayılı kanun kapsamında ödenen nakdi yardımlar, hane ve çevre ekonomik şartlara göre muhtaçlık şartlarına uyanlara yapılır. nakdi yardımın süresine ve miktarına mütevelli heyeti karar verir.
senin 2022 aylığın baglandı. bu şekilde nakdi yardımın devam edilmemesine karar verilmiştir. yoksa 2022 aylığı alıyorken hane ve çevre ekonomik şartlara göre muhtaç durumda olan hanelere de nakdi yardım yapılabilir. ama bu yardımlar düzenli ve sürekli yardımlar değildir.
@-mka 3294 Sayılı kanun kapsamında yapılan sosyal yardımları kastediyor. sosyal yardımlar arasında muhtaç olduğu tespit edilenlere nakdi yardım da yapılabiliyor. bu yardımlar için vakıflara (SYDV) başvurmak gerekiyor.
Kalem canım bende böyle bir miktar aldım geçen sene ve ilgili personele sordum bu yardım 1 seferlikmi yoksa devamlımı diye telefonunuza mesaj geldiği sürece alabilirsiniz demişlerdi İstanbul büyükşehir belediyesi tarafından yapıldı bu yardım ve fakirlik kağıdı birde kimlik fotokopisi ile gidip aldım ancak 1 seferle sınırlı kaldı sence bu nedir ? İlgili konuyla alakalı olabilir mi yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim
Abla ben yardim parasi aldim ama gene kapsam disi cikti diyor ben anlamadim bu konuyu yardim durumunda kapsam disi yaziyordu dun mesaj geldi gelin paranizi alin dedi gittim aldim gene kapsam disi cikti yazdi cevap veriymisiniz bu nedemektir
bendede oldu abimin arabası ile gittim ve yetkili arabaya gelip imzamı aldı dilekçe için, nakdi yardım ve kömür yardımı için, ama ikiside reddedildi bundan önce 3 defamı 2 mi ne almıştım nakdi yardım, sanıyorumki yetkili gelip beni o arabada gördüğünden dolayı vermediler o yardımları...
Engelli raporunuz varsa onu istiyorlar yada muhtaçsanız eve gelip inceleme yapıyorlar vs vs hangi araba ile gittiğinize bakmazlar arkadaşınızında arabası olabilir yani bu kesin kanı oluşturmaz
hocam bende gecen 20:05:2020 yardım almıstım 1-2 arkadaş bana bunu 2ayda1 alacaksın dedı fakat e-devlette bakıyorum hala yatırılmamıs facebookta gruplara bakıyorumda alanlar var
merhaba ben bir keresinde başvurmuştum
gıda yardımı altında 1 kere almıstım 250 tl
21/04/2020 250,00 TL Teslim Edildi Kapsam Dışına Çıktı (10/04/2020)
edevlette bu yazıyor acaba tekrar yatırırlarmı 3 ay olmuş kapsam dışına çıktı yazıyor tekrar yatırırlarmı acaba