Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 aylık engelli maaşı alanlar sigortalı bir işe girdikleri zaman ne olacak?

nobodyperfect

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oğlum ılk aldığımız raporda yüzde 68 işitme kaybı vardı şimdi yüzde 71 olmuş yeni rapora gore maasta degısıklık olacak mı eger oğlum sigortalı bir işe girerse uc aylık maaşı kesilecek mi bıldırırsenız sevınırım

bildiğim kadarıyla kesiliyor ama sizede yanlış bilgi vermek istemiyorum

Sigortali olunca her halukarda engelli ayligi kesilir, ise girdikten sonra yatan engelli ayligini cekersenizde geri aliyorlar diye biliyorum.

Peki girdikten sonra kac günde başvuru yapmalı ve nereyeŞehir dışındayım burada işe basvurabilirim

Engelliye hiçbir kurum potansiyel iş gücü olarak bakmıyor, en kurumsallaşmış firmalar bile yasal zorunluluk ve teşviklerden dolayı alıyor iki gün sonra çıkartıyor bir kaç ay arıyorum bahanesiyle sallıyor sonra başkasını alıyor böylece işe uygun değil bahanesiyle aylık kişi başı 1800 TL cezadan kurtuluyor. Sonra tekrar 3 aylık yardımıda bağlatmak sorunlu oluyor bana kalırsa aylık 900 TL alıp iki gün sonra işsiz kalacağınıza kesin olsun ayda 250 TL olsun hemde milletin ağız kokusunu çekip hergün sabahın köründe kalkıp, akşama kadar millete kölelik yapmamış olur, 3 aylığınıza devam etmenizi öneririm çocuğunuz için en iyisi !(Sigortada doğru dürüst hiçbir şeyi karşılamıyor artık cepten ödüyoruz çoğunlukla)

Gerçekten insan yerine koyan çok ender yerler var çok iyi seçmelisiniz çocuğunuzun çalışacağı yeri.(Zaten bu gibi yerlerde iki elin parmakları kadar ülkede)

Keşke güzel şeyler yazabilseydim özür dilerim. :(

90gunu gecme yeter..kendılerı bulurlar zaten 90ıgecersen .

engelsizbiz. gercekten cok ayıp fikirlerine saygı duyuyorum ama su bir gercekti ,

engellierin hayatında sgortalı olmak coook cook önemliymiş 2 yıldır sgortalıyım kafamı taşlara vuruyorum ki daha önce niye girmedim diye

3 ayda aldıgımı ayda alıyorum servisde yemekte sirketten bunlarda cabası

arkdaşlar yeni nesil arkadaşlar 18 girmiş doldurmuş arkadaşlar lütfen rica ediyorum calışın bizim yaptıgımız hataları siz yapmayın sgrata başlangıç tarhiniz olsun :(

bizim bu zamana kadar elimizden tutup yardımcı olmayanlar utansın aman haaaaaa aman siz haynı hataya düşmeyin

arkadaşlar her ödeme dönemi öncesi merkezi sistem tarafından sgk kaydı olup olmadığı sorgulanır.
Ödeme dönemi öncesi sistem sorgulamasında SGK kaydı olanların aylıkları feshedilir.
Özetle, sgk kaydı olanlar 2022 aylığı alamaz, alıyorsa aylığı ödeme dönemleri öncesi sistem tarafından feshedilir.

Üst Alt