Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 aylık kızım için Widex p38 dijital işitme cihazı önerdiler..?

nurbehiye

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm benim 3 aylık kızım var sağ 85 sol 95 db işitme kaybı teşhisi kondu.odyometrist bize widex marka p38 dijital işitme cihazı önerdi kızım büyüyünce konuşabilir işitebilirmi? cvp bekliyorm

kızınız henüz çok küçük,konuşmayı öğrenebilmesi için duymaya ihtiyacı var..cihazı alırsanız zamanı gelince konuşabilecek.mümkün olduğunca en kısa zamanda cihazı almanızı tavsiye ediyorum..ve sürekli kullansın hiç çıkarmayın..

şerifeye katılıyorum kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim konuşması için duyması gerekir o yüzden cihazlara ihtiyaç var takviye şart....
geçmiş olsun

şuan almış durumdayız cihaz takılı sadece gece uyurken çıkarmalıymışız merak ettiğim husus acaba cihaz sesleri anlamasına yetiyormu bide ayarı yüksek olması durumunda bir zarar verirmi

..

dijitallerde ayar otomatik yapılır..ses yüksekse kısılır alçaksa yükselir kendiliğinden,bu yönden cihazın dijital olması avantaj..anlamasını şu an test edemezsiniz ama duyup duymadığını edebiliriz..alkışlayın bakalım gülecek mi?:)

merahaba. öncelikle çocuğunuz henüz 3 aylıkken işitme kaybı olduğunu anlamanız çok güzel. ne kadar erken başlarsa duymaya o kadar iyi. önerilen işitme cihazı için test sonucuna göre ayarlama yapılacak ve eğer varsa üzerindeki volum kontrol'un hangi seviyede tutulması gerektiği size söylenir. bu arada sadece duymasıyla yetinmeyin. hem kontrollerini ihmal etmeden yaptırın hem de eğitim almasını sağlayın. bun ları yaptıktan sonra çocuğunuz zamanı gelince konuşmay başlar.

Ben de odyoloji konusunda uzun yıllardır çalışan birisi olarak öncelikle mutlaka çocuğunuzun eğitimine önem vermenizi isteyeceğim. Sadece cihaz takmak yetmez. Cİhaz ve eğitim birlikte olmalı. Ben uzun yıllardır odyoloji konusunda çocuklar üzerinde çalışan birisi olarak bunu özellikle belirtmek isterim.Dilerim o minik meleğiniz en kısa sürede bıcır bıcır konuşur hale gelir. Sevgiler.

Az önce öğrendiğim haberi geçegim.
İşitme cihazlarında sgk protokollü olan cihazların tamamını ödüyor. İhtiyacı olanları bilgilendirebilirsek iyi olur. Ben bu siteye bu haberi vermek için acilen üye oldum.
Bu arada benim 6 aylık oğlumdada ileri derecede işitme kaybı var. Testleri ancak tamamlandı cuma kısmetse işitme cihazlarımız takılacak. Widex p38 dijital işitme cihazı önerildi bizede umarım oğlum faydasını görür. Hemen eğitimlerine de başlayacağız.

merhaba,

8 aylık bebeğimde ağır işitme kaybı var.çift mikrofonlu dijital cihaz aldık.1 haftadır kullanıyoruz.bişey sormak istiyorum;henüz yürümediği için başını çevirdikçe cihaz ötüyor.mikrofon kapandığı için oluyormuş.bu ses yüzünden çıldırmak üzereyim.fikri olan var mı?birde gündüz uyurken çıkartmıyorum ama gece çıkartıyorum.zaten uyudukça daha çok ötüyor.uamrım konuşur

merhaba benim kızım 6 yaşında ve sağ kulağında 90db solda 60 db işitme kaybıolduğunu öğrendik fakat alıcağımız cihaz yaklaşık iki cihaz 3 bin ytl tutuyor fakat yeşilkartlıyız yeşilkart bu tutarın birazda olsa bir kısmını öder mi öderse ödeme içinne yapmalıyız?

nurbehiye;

öncelikle çok geçmiş olsun benimde 3 aylık bir bebeğim var durumu sizin bebeğinizle aynı teşhisi bugün konuldu bende sizin gibi tedirginim ama siz bu cihazı şuan kullanıyosunuz galiba memnuniyetinizi öğrenmek isterim çok ileri derecede kayıbı olduğu için benimde kaygılarım sizinle aynı

Üst Alt