Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 aylık vergi indirim süresi ile emekli olayım mı?

trl

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merabalar rahatsızlığımdan dolayı ili senelik yüzde elliüç özür aldım. bununla vergi indirimine başvurdum. 1 senelik vergi indirimi aldım.
emekliliğe başvurdum 6000 bin günüm olmasına ragmen 18 yaşın altını saymadıkları için emekli olamadım haziranda doluyo günüm ama vergi indirimim bitiyo
3 ay için emekli olayım mı vergi indirimimi devam ettirmek için ne yapmam lazım özürlü raporum iki senelik vergi indirimi 1 senelik ayrıntılı bilgilendirirseniz sevinirim çünkü bu konularda kimse bişey bilmiyo iyi günler

tekrar vergi indirimi için başvurun derhal sürekli vergi indirimi alırsanız.... direkt emekli olursunuz onun dışında 3 ay için uğraşmaya değmez onun süresinin bitmesini beklemeden başvurun tekrar sürekli alana dek

raporum iki senelik yeniden indirime başvurmak için ne yapmak lazım

Bence bugünden aynı raporla defterdarlığa gidip sakatlık indirimini uzatmak için başvurun. Eğer 1 yıl daha uzatırlarsa sakaltık indirimini, o arada emekliliğe aşvurursunuz. Olmazsa, yeniden rapor alıp, o raporla başvuru yaparsınız.

Emeklilik

iki senelik özürlü raporumla vergi indirimi için başvurdum bi senelik aldım ama emeklilik için günümde yeni doldu ama vergi indirimimin de bitmesine iki ay kaldı aynı raporla tekrar başvursam olurmu başvurduktan sonra emeklilik için dilekçe vereyimmi bideYENİ VERGİ İNDİRİMİ için bi dilekçe örneği verebilirmisiniz teşekkürler

Üst Alt