Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 bin kadroya tepki, kadroların artırılmasına destek

Ali_Gs;

eğer birbirimize destek vermeyip kendimizi düşünürsek bizim başkalarından yani engellileri hor görenlerden hiç bir farkımız kalmaz

işte bencede mesela gecen biri forumda yazmış iç hastalıkları olan ve ağır engelleri olanları almasınlar diye ayıp değilmi bu ben böbrek nakli hastasıyım dışardan bi engelimin olduğu hiç belli değil ama sonuçta bir organım iflas etti ve yabancı bir organla yasıyorum ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım insanlar bencil...

evet bende nakilliyim özellikle organ nakli olanları görünüşte bişi olmadığı için zor görevler için hazır gibi görülüyolar.engelli olarak görmüyolar .ben on tane ilaç alıyorum..bu kadar ilaçla insan nekadar zora dayanabilirki..ve takılmış bir organ her zaman.. tehlikelidir...

ayşenur islama twitt attım

https://twitter.com/AysenrlslamASPB

faruk çelike de atacam...

Kimse kimseyi ayrıştırmaya kalkmasın...Allah'ın nazarında hepimiz eşitiz...Bizi zzaten toplumun içinde ayrıştırıyorlar...Böyle şeylere de takılmayın arkadaşlar...Herkesde ağız var sadece konuşuyor kimbilir belki konuşanın da ciddi dertleri vardır...
Biz meselemizden ayrılmayalım...:) EKPSS derhal açıklansın herkesi de işe alsınlar bitti...:)

bimere yazmaya devam ediyorsunuz değil mi arkadaşlar!!!

Ewet Bimer e yazmaya devam arkadaşlar....Mutlaka sonuç çıkacaktır....

Delirecem yaaaaw bimere erişim neden engelleniyor bu bilgisayardaaa.

Başvuru Tarihi : 08.05.2014 Başvuru Sayısı : 344708

İstanbul milletvekiline bizzat soyledim bi cacik yok,baska yetkili mercilere sesimizi duyuralim nerde bu dernek baskanlari toplanip gidecekler yada bi sozcu gonderecekler aysenur islam hanim efendinin yanina

engelliler derneklerinden benim umudum yok

biz örgütlenip protesto yapsak daha faydalı olur

arkadaşlar gecen sınavda 1 ay sonra açıklamışlar acaba bu sınavdadamı 1 ay sonraya saklıyorlar

Zamanın tepki koyacaktınız geçin artık bu muhabbeti arkadaşlar 2012 ömss sürecinin içerisinde en dip noktadan en tepeye erişim konusunda sıkıntı yaşamayan bir arkadaşınızdım o dönemde de bu tip durumları hep ilettim ancak onlar kendi sistemlerine uydukları gibi davrandılar, kusura bakmayın ama bir numara çıkmaz çok çok bin daha eklenir, öyle uçuk rakamlar beklemeyin çünkü bize engelli gözü ile bakılıyor yine imam kadroları engeli konur v.s v.s atamaların düz lise için 95 aralığında bölüm mezunlarında 85 imam kadrolarında 40 ları görür eğer istenilen belgeler mevcut ise oda imkansız çünkü daha önce bu kadroların boş kaldığını gördük bu tahmin yaşadıklarıma istinaden yaptığım bir yorumdur liseler için, Lisans için ise kadro az olacaktır bölüm mezunlarının kadrosu açılırsa düşük puanları görebilir ancak açılmaz ise onlarda 90 puana kadar atanırlar, ön lisans mezunlarıınında aynı şekilde olacağı kanaatindeyim yanlız şu var ki lisans ve ön lisanstan giren arkadaşlarımın yorumlarına bakarsam sınavın genel olarak zor olduğunu söylüyorlar o yüzden 85 görebilir ilk atamada bide bu 3 bin kadronun dağılımı önemli herkes için hayırlısı olsun...

Bu arada genel toplam engel oranım 60+50+40 balta formülüne göre % 88 dışardan hiç bir engelim belli değil....

Başvuru Tarihi : 08.05.2014 Başvuru Sayısı : 345462[FONT=pt_sansregular]
[/FONT]

arkadaşlar bu sayı nekadar artırılacak ki en fazla 4bin olacak sizce bu sayıda yeterli mi şöyle 7bin yada 8 bin alım olmalı ki gerçekten umut olsun

ben daha önce yazmıştım da "başkanlığımızın takdir yetkisi yoktur" falan diye bi cevap göndermişler..

Bakan islam ntv çıkmış bugün izleyen oldu mu ne dedi

kesin ve netmi son karar dediniz arttırlılma şansı yok mu

İlk yıl için mi geçerli.?Yani hani 2 yıl boyunca geçerli olacak ya bu sınav.

mektupta ben 3 bin falan göremedim :D ama zaten alacaklarıda 3-4 bini geçmez ömssdede patlama 2. alımlarda olmuştu.

acil elamana ihtiyacımız var diye ağustosta ki sınavı nisana aldılar ama 3 bin haberi doğruysa hiç yapmasalar daha iyiydi.

arkadaşlar 3 bin atama ilk atama içinse hiçbir problem yok sayı çok güzel bir sayı ilk atama için ama sadece bir 3 binlik atama yapacaklarsa şimdiden geçmiş olsun bize

İlk atama kardeşim asıl 2. atamada patlama olacak 3. ise bunun gibi bu sayılarda olur

Paylaştığın yazı ile konunun hiç bir alakası yok ki ferhat kurt kardeşim...

umarım atama çok olur hepimiz atanırız

Arkadaşlar birlik olursak galiba 5 bin kişide aldırabiliriz :)) luften boş olduğunuzda bu linkten TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ canınızın ıstedıgı milletvekile mail atın yazın gerekli yerlere sesimizi duyurmaları yonunde baskı yapalım lutfen!!

Gardaşım ben söylediğiniz rakamın geçerlilik süresini sormuştum tabi sorumu anlamamışsınız sanırım böyle bir açıklama yapma gereği duymuşsun.Oysa ''Ali_Gs'' arkadaşımda benle hemen hemen aynı soruyu sormuş.

yaw İnşallah bol atama olur gecen sınavda toplam 13 bin kişimi atandı bilgisi olan varmı?

Üst Alt