Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 cm ayak kısalığı ile ÖTV'siz araba alabilir miyim?

Hsndmr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb lar Ben sag ayak alt 3cm kisa heyet rapor yuzde 15 aldim raporu il saglik mudurluge verdim Seni komisyona cagiraz dedi Ben otv indirimli arac alabilir miyim b ehliyetim var

alabilirsiniz. Gerekli ehliyet kodlarınıza göre ehliyet sınıfı belirlenir ortopedi için oranın önemi yoktur.

Hocamm Aile hekimin verdigi rapor ile devlet hastane gezdim uzman doktorlara gittim onlar 1.sinif surucu Olabilir isarerledi ortapedi norolaji kulak burun bogaz ve goz bunlari gezdim heyet raporu icinde 8 doktor gezdim onnlarda 3 cm sag ayak femur kirigi fizik tedavi bellirledi simdi hangi raporumu degerlendirirler 2 sinide il saglik mudurlugu aldi benden ve gidecegim komisyonda ne tur kontrolle karsilasasacgim tecrubeli arkadadlar lutfen yazsin

[FONT=arial][SIZE=3]iki raporunda heyette olacak. Birinci grup: M, A1, A2, A, B1, B, BE ve F sınıfları ama bunları nasıl kullanabileceğini gittiğin heyet belirliyor. Yani sana birinci sınıf sürücü olur ama otomatik kullanır veya aparat takması lazım gibi şeylere karşılık gelen kodlar yazacaklar. ([/SIZE][/FONT]http://www.trafik.gov.tr/Sayfalar/surucusurucuadayikodtablosu.aspx) Orada işlem çok sürmüyor, içeride çok kısa işlemler sürüyor çıkınca da direk kod yazılmış halde size evrak verirler. Bunu da 3-5 tane aslı gibidir yaptırmanız faydalı olur.

Cok tesekur ederim artik gorecegiz kismet se alacagiz

Sizce sonuc ne olur verememe lux su varmi bu heyetin

Sag ayak 3 cm kisa

Mrblar bugün sağlık kuruluna girdim sağ ayak 3 cm kisa yüzde 15 engeliyim doktorlar beni sandalyeye oturtu sağ bacağım ile sol bacağımı aynı anda ayak bilegimden itibaren oynatmam i istediler gaz a basar gibi sol ayağım çok hızlı hareket ediyordu sağ bacağım ise daha yavaş hareket kısıtlı iddi yururkende biraz aksıyorum 1 Hafta sonra arayacağız dediler sadece ehliyet almak istiyorum otv için tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim be olur sonuc

Hoscakal cewabi için tesekur ederim de kısaca ozetlersen sevinirim bende böyle gelisti

benimde ehliyet yenilemem gerekiyor araç değişimi için bakalım süreç nasıl olucak

Sag bacak 3 cm kisa yuzde 15

Mrblar bugün rapor sonucu aldim hayalkirikligina ugradim sag bacak alt 3 cm kisa yüzde 15 raporum var mersin sehir hastsnesi hic bir kod yazmadan özel teetibatsiz arac kulanabilir yazmis itiraz ettim Boyle durumla karsilasan kimse varmi lutfen yardimci olun birsey cikarmi itirazdan

egemmm Peki itiraz ettim Adana ya cagiracaklar dedi bir sonuc cikarmi 3 cm kisa sag bacak ne yapmamiz lazim

HOŞCAKAL
skafoid için yüzde kaç oran aldin. Böyle bir paylaşımın vardı orda görmüştüm

Bende de Birinci grup B sınıf sürücü olur yazıyor bu ne demek

Hsndmr

%84 engelli raporum var %20 si fizik ortepedi sol kalça ve sağ ayak bileği kısıtlı ve malesef banada normal sürücü olur verdiler ötv indirimli araç alamiyorum:( itiraz ettim sivasdan cagircaklar artık süreç nasil olcak nasil ikna etcez bakarim:(

Üst Alt