Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 çocuğu olana her ay 5 bin TL maaş mı yatacak?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
635
Reaksiyonlar
369
Şimdi 3 çocuğu olana heray 5 bin TL maaşmı yatacak?

BU HABER DOĞRU İSE ŞARTLARI NELERDİR?

• Yeni doğacak ilk çocuk için verdiğimiz tek seferlik doğum yardımını 5 bin TL'ye yükseltiyoruz. İkinci çocuk için her ay 1500 lira, 3. ve sonraki çocuklar için de her ay 5 bin TL olacak şekilde çocuk yardımlarını devreye alıyoruz. Yeni doğacak ikinci ve sonraki çocuklar için hiçbir şart olmaksızın yardımları her ay annelerimizin hesabına yatıracağız.

açıklaması yapılmış zat-ı muhterem tarafından.
henüz netleşmemiş süreleri.

eh orası kesin. aile toplam geliri vs. şartlarıda gelir kesin. yakında öğreniriz.

Yarından itibaren kokusu çıkmaya başlar zaten.

2024 emekliler yılı ilan edilmişti değişen ne ve bu yıl 2025'te aile yılı ilan edildi 3 çocuk isteniyor 1 çocuğa zor bakılırken gençler yurtdışına giderken nasıl olacak

Son düzenleme:
Bence akp yılı ilan etsinler.....en çok başarıiya goturene ödül versinler...gerçi o yapıldı yaa...ayy aile derken kendi ailesinden bahsediyor sanırım...

Son düzenleme:
aman siyaset yapmayın takip ederler sonra ceza yersiniz bizim bir arkadasımız sosyal medya züerinden TÜRKİYE ŞAHLANDI UCACAK paylaşımına yorum yapmış sayın bakanım ne zaman ucuyoruz diye, arkadası gece yarısı polisler ucurdu evinden aldı lütven uzak duralım siyasetten kim kimin ne oldugu zaten biliyor :)

bilgi bekleyen o kadar çok yeni konu açılmış bari onlara cevap veriniz de cevap bekleyenler sorularına yanıt bulsunlar

Valla siyaset yapmıyorum ki.... şikayet edecek kişinin 7 sülalesinin seceresini çıkartıp asıl şikayet nasıl olurmuş öğretim......o konuda çok tatliyimdir......ayrıca koyu akp liyim ben...çok seviyorum Recep Tayyip beycigimi...😇😇

@Boşasaymayirmibirharf,

Birincisi tanismiyoruz ve kardeşin değilim....adım seval ve tanımadığın bir kadına hanım diye hitap edilir...yani bana birşey yazacaksan Seval Hanım diye yazacaksın...ikincisi fikirlerini paylaşırken benim yazdığımı alintilamadan da yazabilirsin....zira senin düşüncenin,fikrinin yada bakış acının benim nezlimde birşey ifade etmediği gibi gram da umrumda değil... son olarak yirmibir harfinle beraber mutluluklar dilerim..... hadi bye

Yeni doğacak çocuk için mi bu yardımlar. Hâli hazırda 3 çocuğu olanlar alacak mı?

seçimde oy verecekler diye vatandaş yapılan milyonlarca sonradan ! vatandaş yapılanlar bu habere çok sevindi ...DÜŞÜNÜN
zaten aralıksız 5-6-7 doğuruyorlardı. 3.çocuk ve sonrası HER ÇOCUK İÇİN 5.000 TL için 10 çocuk yaaprlar .EĞİTİM VE SAĞLIK SİSTEMİ ÇOK ŞAHANE OLUR.

Yahu kimsede demiyor sen benim uuçğuruma niye karışın diye

@(ben), Çünkü her ülkenin bir doğurganlık seviyesi var. Ülkemizin Aile başı 1,4 ve bu dünyanın gerisinde. Adamlar haklı olarak arttırmaya çalışıyor. Biraz araştırın

Emir mi veriyorsun yoksa, açlık sınırı ile verilen asgari ücrete bak yeter

Ekonomi tabi ki kötü, insanlardan bakamayacakları için az çocuk yapıyor haklı.
Ama biraz haber izleyin araştırın. Bizim uçkurumuza ne karışıyor dersen bende sana sebebini söylerim. İşine gelir ya da gelmez.

Yeni çocuk şartı yoksa, hiç değilse hâli hazırda 3 çocuğu olanlara bir nebze nefes olur. Ama aylık 5 bin TL destek için yeni doğum kimse yapmaz. Keza çocuğun masrafı kat ve kat daha fazla. Bir de çocuk kriteri ne 18 yaşına girene kadar bu destek devam edecek mi? Bence bunun cevabını onlarda bilmiyor 😁

Kriterlere baktım...1 Ocak 2025 sonrasi doğacak çocuklar için geçerli...ilk çocuk için tek seferlik olacak 3 çocuk ve fazlası için her ay ödeme var....çocuk 5 yaşını doldurana kadar verilecek...annenin hesabına yatacak şimdilik herhangi bir kriter yok ama bu mutlaka değişir...

Tüh yaa... 31 yıl önce doğduğum için şartları sağlamıyorum :cautious::ROFLMAO:

Kriterler gene saçma sapan. Sen hâli hazırda 3 çocuğu olana vermezsen. Neden 4. Yü yapsın. Önce aileyi rahatlat ki, niyetlensinler. Bir de 5 yaş ne, asıl masraf oradan sonra başlıyor. Bu sadece hizmet ediyor görünmek için, emekliden çaldığını, sosyal hizmet olarak dağıtmak. Oda yersen. İnsanları muhtaç bırakıp,oy almak istiyorlar ama artık ayyuka çıktı herşey.

Üst Alt