Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirim hakkı kazandım. Maaşıma ne kadar yansıyacak?

flower

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar

sıze bırsey sorucam işyerıme sonunda sakatlık ındırım hakkından yararlana bılecegım ıle ılgılı vergı daıresınden yazı geldı. 3. derecede sakatlık ındırımı alamaya hak kazanmısdır dıye not düşülmüş.
sizce nekadar bir tutar alabılırım..

sımdı ben işyerımı degıstırmek ıstıyorum dıger ısyerımde bu yazıyı dıkkate alır mı yoksa yenıden mı başvuru yapmam lazım....

saygılar hürmetler

3.derece vergi ind. hakkı kazandığınız için 2011 yılı itibari ile maaşınıza 25,50 tl yansıyacak .Kazandığınız vergi ind. hakkı bir kere alınır yeni işinizde de kullanabilirsiniz onun için yapmanız gereken ise iş yerinizden çalıştığınıza dair bir yazı alarak ve sizinde yazacağınız bir dilekçe ile (3.derce vergi ind.hakkım var yeni iş yerime bu hakkımın olduğunu bildirilmesini diye) müracaat edersiniz ve yeni iş yerinize maliye tarafından bildirilir.

Çok teşekkür ederim konu ile aydınlattıgınız için öyleyse bu yazı ve dilekceyı tekrardan benım vergı daıresınemı bıldrımem gerekıyor... Saygılar...

Bu yazı derken neyi kast ettiniz bilemedim.
Yeni işinize yarın başladınız diyelim yeni iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alacaksınız ve sizde bir dilekçe yazarak maliyeye vereceksiniz dilekçenize şunu belirtseniz yeter (3.derce vergi ind.hakkım var yeni iş yerime bu hakkımın olduğunu bildirilmesini diye)

ilker abi asgari ücretli birisi 1. derece vergi indirim hakkı alırsa onların maaşa ne kadar yansıyor...

asgari ücretliyemi abi 105 tl muhasebeci hesaplamış 40 tl civarı çıkıo :D

Üst Alt