Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3.derece vergi indirim hakkım var. 1987 SGK girişim ile ne zaman emekli olurum?

caferiye

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Sevgili Kardeşlerim..bir arkadaşım % 41 rapor aldı.3800 günü var.Ankaradan işyerine vergi dairesi tarafından % 41 raporu geldi.fakat tesadufki arkadaş işyerinden bu ay ayrıldı.ne yapmamız gerekir.bir ay gelen indirim yazısına göre ssklı calışmak gerekliymiş.bu arkadaş başka bir işyerinde bir ay calışsa olurmu.ne yapalım.bize bir yardımcı olursanız seviniriz.saygılar

Birde sevgili arkadaşlarım arkadaşın 3800 ssk günü öncedende 150 bağkur günü var ne kadar maaş alır arkadaş 3. dereceden emekli olunca selamlar

Arkadaşınız 3.derece vergi indirim hakkı kazandığına göre emekli olmak için sgk ya müracaat edebilir şimdiden hayırlı olsun emekliliği...

Merhaba geçmiş olsun
%41 raporu hangi rahatsızlıktan dolayı aldı acaba?

rapor işitmeden dolayı alieğitim kardeş
officer kardeş vergi indirim yazısı işyerine gelince 1 ay ssk lı calışmak zorunluluğu varmı

Hayır 1 ay çalışması gerekmez ayrıldığı iş yerinden vergi indirim belgesini alsın sonra SGK ya emekli olmak için müracaat etsin.Şimdiden hayırlı olsun.

bağkur ssk yı yakabilir tam bilemiyorum ama bağkuru hiç karıştırmayıp tekrardan bir yerde çalışmasında hem emeklilik hem vergi indirimi için fayda var bir kaç ay fazla çalışacak alt tarafı maaş işine gelince yaklaşık 800 lira civarı bir maaş alacağını tahmin ediyorum Allah yardımcınız olsun

acil yardım ustadlarımdan

vergi indirim yazısı işyerine gelmiş bir arkadaşımız var yazı gelmeden 15 gun önce işyerinden bu arkadaş ayrılmış.Burada tereddüte düştük.vergi indirim yazısını alıp sgk emeklilik için başvurmasımı gerekli yoksa bir yerde bir ay ssk lı calışmak zorundamı tekrardan .farklı farklı cevaplar aldık ortada kaldık ustadlarımdan yardım istiyoruz.1987 giriş 3800 ssk gün var.rapor %41 not ne kadar emekli maaşı bağlanır,maaşını nasıl hesap edebiliriz.saygılarımızla

İşten çıkmış olmasının hiç bir sakıncası yok. Önemli olan şey defterdarlıktan sakatlık indirim hakkını elde etmektir. Bu hakkı kazandığına göre, sigortalılık süresi ve prim şartları da tamamsa, erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için hemen sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilir.

Emekli maaşı: http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

Sevgili ustadlarım arkadaşımız vergi dairesinden yazısını aldı %41 raporla indirim yazısını 08-05-2012 de emekli olmak için SGK Başvurdu.Sizlere bilgi veren ustadlara teşekkür etmek istedi .Onedenle arkadaşım adına herkese teşekkürlerimizi sunarız.selamlar

Şimdiden emekliliği hayırlı olsun...

Sevgili ustalarım..
SG kurumuna tahsis için emekli dilekçesi verdikten sonra bize bir bilgilendirme yazısı geldi.
gelir idaresi başkanlığına ... vergi dairesi başkanlığı na merkezimizden 3-5-2012 tarihli dilekçesi ile tahsis talebinde bulunan -------sigorta sicil numaralı iiiiiiiiiiiiiiiiiiın 193 gelir vergisi kanununun 3239 sayılı kanunla değişik 31.maddesine göre sakatlık indiriminden faydalanıp faydalanmadığının faydalanıyorsa sağlık kurulu raporunun tastikli bir süretinin gönderilmesi ile sakatlık derecesi ve yararlanmaya başladığı tarihin bildirilmesini arz ederim.

UATADLARIM TAHSİS İÇİN BAŞVURURKEN vergi dairesinden işyerine gönderilen vergi indirim yazısı ve raporu tahsis belgemize eklemiştik neden bir daha istiyorlar.bir sakıncası varmı bize..
bizi aydınlatırsanız seviniriz.saygılar..

Kurumlar kendi arasında teyit yaparlar siz merak etmeyin bir kaç güne kadar Maliye,Sgk ya cevap verir..

Üst Alt