Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirimi ile nasıl ve ne zaman emekli olabilirim?

can bolu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrhba benim kuruldan%60 sürekli raporum var vergi indirimine basvurdum ve % 50 sürekli olarak 3. derece vergi indirimi aldım
buna göre nezaman ve hangi şartlara göre emekli olabilirim acaba

başvurduğun tarih ve iki rakamlı dediğin dosya numarasıdır

Sigorta başlangı. tarihi önemli:

2008_oncesi.PNG

2008_sonrasi.PNG

merhaba bülent bey benim sağlık kurulundan%60 sürekli gelir idaresinden de %50 sürekli 3. derece vergi indirimi aldım ama emeklilikte hangisine göre emekli oluyoruz acaba şartları nedir
2005 başlangıcım 2650 pirimim var

3i derece vergi indirim hakkı elde ettiğine göre, (gün/ay/2005 +) 20 yıl sigortalılık süresi ve 4400 gün prime tabisin Ercan.

Not: SSK (4a) statüsünde emekli olacağını varsayarak yazdım.

evet 4/a teşekkür ederim bülent bey 2025/06/13
emekliyim ozaman
dayan gönlüm 11 yıl daha
rapor almaya uğraşanlara ALLAH kolaylıklar versin 5 yılda zor aldım ya süreli veriyolar ya oranı düsürüyolar
hakem hasteneden(anka.numuneden ) alınmıs rapordu bu 60 olan
onla bile oynadılar

rahatsızlık neydi ki düştü?raporu hangi yıl aldınız? yeni raporlar düşmüyor diyorlar bakalım o tezi çürütebilecekmiyiz?

her gün yeni bilgiler öğreniyoruz. 15 yıl 3600 günden hemen emekli olmak son 4 yılı tavandan ödenen bir 4a lı (yani ben) artık aynı işte çalışamayacaksa emekli olsun mu? çünkü emekli maaşının artmasına çalışma süresi pek fazla fark ettirmeyecek. peki emekli olan biri tekrar çalışabilir sgdp öder ama ekpss sonucu memur olursa yaşlılık emekliliği aylığı devam eder mi? sorular sorular sorular. zaman geçiyor. yeni bilgiler bizi bekliyor.

rahatsızlığım
1 olfaktör nöroblastom yanı kanser çeşidi %20
2 tedaviyle kısmen düzelen depresif bozukluk%40
olarak oranı düşürmeden baldazar formulune tabi tutmadan kurul anaylamıstı ama
bakanlık %50 ye düşürdü raporun bkanlık onayı 28.04.2013 tür

Üst Alt