Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirimi maaşa ne kadar yansır?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Rapor oranı %46. Asgari ücretle çalışan bir işçi vergi indirimi alsa maaşa tam olarak ne kadar yansır? Bilgisi olan?

Kendi uzerimden yazayim benim oranim %42 3. dereceden vergi indirimine tabiyim maasa yansiyan 31 ile 40 tl arasi degisiyor muhtemelen sizinde o miktarlar arasinda olacaktir

33 tl yansır. Her yıl 2-3 tl artar. Oda artarsa.

35 ...40 lira peki.. bilgi için tşk ederim arkadaşlar.. aklıma takılan bir şey daha var? Bilindiği üzere Vergi indirimine başvurunca bazı rapor oranları düşürülüyor. Mesela başvurduk diyelim ve yüzde 40'ın altında bir oranla rapor geri geldi diyelim. O halde rapor vergi indiriminden geldiği oranla mı kalıyor? Tüm haklarımızı kaybediyor muyuz yani? nedir bunun işleyişi?

ankaraya alinan rapor gonderiliyor.ne icin vergi indirimi alabilmek icin.40 ustunde kaliyorsan vergi indirimi alirsin .40 alti olursa sadece vergi indirimi alamazsin.engelli ozelligine bir sey olmaz o raporla hayatina devam edersin.her yerde raporun gecerliligini korur....

Benim engel orani 52.Gecen yil isyerine sordum 27 tl artmaz ve değismez demişlerdi.bir dahada sormadim.

Üst Alt