Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirimi maaşıma ne kadar yansımalı?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar ben özel bir iş yerinde engelli kadrosunda çalışıyorum üçüncü derece vergi indirimim var evli 2 çocuk eşim çalışmıyor ne kadar maaş alman gerekli ben bu ay 1497.38 TL maş almdım doğrumu değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

imdatusta

Özel sektörde çalıştığınıza göre bahsettiğiniz maaş azdır çoktur, yanlıştır doğrudur diye bir sonuca varılamaz.İşyeri yetkilileri ne maaşı uygun görmüş ve sizde bunu kabul etmişseniz o maaş doğrudur. Sonuçta asgari ücret denen birşey var.Maaşınız o rakamın üzerinde mi üzerinde.Bu durumda özel sektör açısından maaşta bir problem yok.

3.derece engelliler için 2016 sonunda vergi indirimi ile ilgili işçinin eline ek geçen para 31,5 tl gibi bir tutar idi.Şu anda da ya aynıdır ya da çok cüzi 2-3 tl ya artmıştır ya da artmamıştır.Maaşınıza bakarak evet vergi indirimi hakkınız maaşınıza ekleniyor demek yukarıda bahsettiğim sebepten imkansızdır.

Bunu işyeri personel yetkilisi ile görüşüp netleştirmeniz mümkün.

Üst Alt