Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. derece vergi indirimim onaylandı. Emeklilik için şimdi ne yapmalıyım?

alp455

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba , vergimi indirimi icin basvurmustum raporum onaylandi.Fakat simdi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.Vergi dairesindeki memur 3.dereceden onaylandifini fakat ne yapmam gerektigini bilmedigini belirterek 1 hafta sonra gel ben ogrenip sana soylerim dedi . Isyerinde is kazasi gecirmis ve yaklasik 1 sene raporlu olarak izinli sayildiktan sonra 5 ay oncede isten ayrilmistim.Yani 5 aydir calismiyorum.Emeklilik icin sgk mi basvurmaliyim ? Isten cikis belgesi vermem gerekiyor mu ? Vergi indirim belgemin aslini mi yoksa noterden onaylatip asli gibidir nüshasini mi vermeliyim ?

Arkadaslar bilgisi olan biri yardimci olabilir mi lutfen ? Vergi indirim belgem geldi fakat 5 aydir calismiyorum.Calismamam emeklilik icin basvurumda engel teskil eder mi ?

2008_oncesi.PNG

bu tablodakiler aynen tamamsa olursun çalışmana gerek yok.

İşi giriş tarihi ,Doğum tarihiniz toplam prim ödemeniz nedir.

Emeklilik Göstergesi ?

Merhaba arkadaslar, % 48 vergi indirimi ile emekli maasim baglandi. Fakat emeklilik göstergesi kisminda 12325 yaziyor.Bu normal midir yoksa bir yanlislik mi var ? Yardimci olur musunuz rica etsem .

Üst Alt