sevgili arkadaşlar ben 01.05.1998 yılında küçük bir şirkette normal işçi olarak ssk olarak işe başladım.tek çalışan bendim.ssk primlerim normal olarak yatıyor.15.01.2009 yılında maliye 3.derece vergi indirim aldığım belgemi işyerime gönderdi.ama şu anda çalıştığım şirket bununla ilgili hiç bir işlem yapmadı.gerek yok dediler.(sakatlık indirimi v.s.)ssk primim yine aynı şekilde hiç kesinti olmadan yatıyor.sadece ben 2009 yılında 3.derece vergi indirimim geldiğinde fotokopisini ssk ya ne zaman emekli olurum diye verdim.ssk ise bana primlerimi hesaplayıp 4080 gün 2016 yılında emekli olunabilir diye evrak gönderdi.
şimdi arkadaşlar ben 2016 yılında emeklilik için 3.derece vergi indirimimle başvuru yaptığımda ssk primlerim normal yatması,sakatlık indirimimi almamam v.s. için görevli sorun çıkartırmı?
yoksa bunların bi önemi yokmu?önemli olan benim 3.derece vergi indirimimin olmasımı bu konuda bilgi vermenizi rica ederim.
doğum tarihi:01.05.1976
işe giriş 01.05.1998
ssk prim günüm:4400
3.derece vergi indirimim sürekli(wolkmann is kemik kontüraktürü)
not:şirkette toplam çalışan sayısı:8 kişi hepsi ssklı
şimdi arkadaşlar ben 2016 yılında emeklilik için 3.derece vergi indirimimle başvuru yaptığımda ssk primlerim normal yatması,sakatlık indirimimi almamam v.s. için görevli sorun çıkartırmı?
yoksa bunların bi önemi yokmu?önemli olan benim 3.derece vergi indirimimin olmasımı bu konuda bilgi vermenizi rica ederim.
doğum tarihi:01.05.1976
işe giriş 01.05.1998
ssk prim günüm:4400
3.derece vergi indirimim sürekli(wolkmann is kemik kontüraktürü)
not:şirkette toplam çalışan sayısı:8 kişi hepsi ssklı