Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 döneme ait maaşımı çekmediğim için geri göndermişler. Nasıl alabilirim?

a_usta

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben 1979 dan beri 2022 den yararlanıyorum. son 3 döneme ait maaşımı ptt den çekmemiştim ve haliyle geri göndermişler. benim resmi işlerle ilgili pek bilgim olmadığı için nedir nasılolur diye sorduğumda beni ptt den ziraat bankasına oradan sgk il müdürlüğüne oradan sosyal hizmetlere oradan sosyal yardımlaşmaya ve son olarak kaymakamlığa gönderdiler bütün gün koşturdum bu sakat halimle. kaymakamlıkta bana dilekçe yazmamı söylediler. ben dilekçeyide yazıp gönderdim ve 2 aya yakın olmasına rağmen herhangi bir cevap alamadım. aksilik benim 8 haziranda alamam gereken son dönem maaşımıda alamadım hesap hiçbir şey yok. benim içinde bulunduğum durumu en iyi yine sizler anlarsınız. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Ptt den adınıza gönderilen maaşların iade edildiğine dair bir belge veriyorlar onu alın. ve imzalatın. o çıktı ile beraber SOSYAL POLİTİKALAR VE AİLE BAKANLIĞI sosyal yardımlar genel müdürlüğüne durumunuzu anlatan bir dilekçe yazın ve maaşınızın iadesini belirtin. umarım sonuç alacaksınız.

birde durumunuzu anlatan bir dilekçe ile bimer e başvuru yapınız müracaatınız hızlanacak ve kesin sonuç alacaksınızdır

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. bunları uygulamaya çalışacağım.

Bu konuda ne yaptınız? Gelişmeleri buraya da yazarsanız, güncel bilgi edinmiş oluruz...

arkadaşlar, konunun güncelliği açısından çok geç dönüt yaptığımın farkından bu konuda bir özür borçluyum. arkadaşların belirttiği gibi durumumu anlatan bir dilekçeyi yolladım. ama şunu söyleyeyim çok geç gönderdiler. yani ikinici üçüncü dilekçeyi gönderecektim artık nerdeyse. hesabıma yatırıldı aldım. umarım bu durumda olan arkadaşlar en kısa zamanda sonuca ulaşırlar.

a-usta bi sorum olucak ayni sorunu bende yasiyorum sizin paranizi gondermeleri toplam kac ay surdu

sudem34, vereceğim cevap belki de bu saaten sonra işini görmeyebilir çünkü epey zaman geçmiş aradan. paranın bana ulaşması 3 ayı geçti diyebilirim. hatta bazen bir sonraki maaş dönemine erteliyorlar. inşallah bu yazıya gerek kalmadan elinize geçmiştir.

Ne yazikkihala hic bir haber yok uc ay oldu bsy daha sorucam geri gonderdikleri parayi bankaya mi ptt yemi yatirdilar ilgilendiginiz icin tesekkur ederim iyi aksamlar

Parayı ziraat bankasına yolladılar.umarım en kısa zamanda elinize geçer.

Üst Alt