Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 günlük iş göremezlik raporum var. Yeni gireceğim işyerime bu raporu vermeli miyim?

venom

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
mrblar. ben şuanda bir işyerinde çalışıyorum. ve bugün itibariyle rahatsızlığımdan dolayı gitmeyip 3 gün iş göremez raporu aldım. ve dolayısyla tesadüfen başka bir işyerinden teklif gelince oaraya girmeye karar verdim. bana çıkışını al işkura bildir, seni işe aldığımıza dair bizde işkura bilgi verelim denildi. sanrım özürlü işçi açığı vardı.. sorum şu. yarın gidip çıkışımı alacam, fakat aldığım 3 günlük iş görememezlik raporu ne olacak.. şu an çalıştığım iş yerine vermelimiyim yoksa bi gerteği kalmıyormu.. bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyor şimdiden tşk ederim...

Eski işyerinizden maaşınızı alıp çıkacaksınız. Raporu vermenize gerek yok... Tabii, kıdem tazminatının olmadığını varsayarak söylüyorum... Yoksa "ben başka yerde çalışmaya başlayacağım" diyerek işten ayrılmak kıdem tazminatını yok etmek anlamına gelir...

kıdem tazminatı işten ayrılırken verilen tazminatmı hoıcam. ki vereceklerini sanmıyorum çünkü kendim ayrılıyorum.. derdim tazminat değil. sadece aldığım raporu vermem gerekiyormuydu. sanırım onunda cevabını verdiniz vermeme gerek yok diye. tşk

Üst Alt