Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. hastahaneye göndermediler, sonunda birşey çıkar diye korkuyorum..?

deLLee

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba
kısaca özet gececegım lütfen konuyu taşımayınız , %39 rapora ıtıraz ıle %45 oldu 2. hastanede, bugun raporumu aldım, 3. hakem hastanye gönderecekler diye düşünürken raporunu onaylandı bu raporu ( istihdam için istemiştim ) istediğiniz surtte kullanabilirsiniz farklı bır hastaneye gitmenize gerek yoktur dedı, ama herkes 3. hastane yanı hakem hastaneye gittiğini anlatıyor, şimdi benım yapmam gereken nedir, 2016 e kpss ıcın katılacagım ınsallah, raporuk sürekli statüsünde.
lütfen bitsin artık bu araştırmalarım ve ne olduğum kim olduğumu kimliğimi bulayım...

deLLee;

Ahmet bey geçmiş olsun.benimde başımdan böyle bir olay geçti.yüzde 43rapor verildi sürekli.ankara bir yıl süre verdi. 1 yıl sonra sürekli raporum kabul görmedi.beni tekrar rapor alacan dendi.ve raporum düşürüldü.bende ilsağlık müdürlüğüne sıkayet ettim benim rahatsızlığım arttı diye ama hep aynı hastaneden aldım büşefer yüzde 48 onaylandı bendende 3 bir hastane istenmedi heralde hep aynı hastaneden olunca bu rapor belirleyici dendi seninde aynı hastanedenmiydi

hayır bırısı egıtım arastırma kayserı devlet bırısıde yıne kayserıde bır ılce hastanesiydi, bırının bana cıkıp evet bu rapor gecerlıdır 3. hastane dıye bırsey yoktur basvurularını bu raporla yapabılırsın demesine cok ıhtıyacım var :)

bu konuda tam bir bilğim yok ançak bana senin raporun belirleyiçi yani hakem hastanesi raporu dendi ilsağlık müdürlüğünde

kardeşim elindeki rapor geçerli korkma 3. bir hastahane senin ikinci itirazından sonra oluyor ama buna gerek kalmamış yeterli oranı almışsın yani elindeki rapor geçerli rahat ol

beni rahatlattığınız için çok teşekkür ederim, şimdi umarım vergi indirimi için başvuru yapacağım yakında o da olumlu olur

rahat ol kardeşim aynen raporun geçerli olur ve vergi indiriminde onaylanırsa olay biter işallah

Üst Alt