Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. kez engelli raporu için müracat ettim..?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
100
evet arkadaşlar tam 2 senedir yüzde 40 ı geçebilmek için uğraşıyorum.
bugün sabah 3. kez sağlık kuruluna müracat ettim. Allahın hakkı 3 tür demişler bunda da oldu oldu olmazsa bırakacam bu işin peşine yoruldum psikolojim bozuldu vallahi. bende epilepsi + sol gözde sıkıntı + dermansız depresyon + boyun düzleşmesi var ona rağmen en son yüzde 26 verdiler bana ben angara gatada 20 gün yattım çürük raporu verdler ama devlet hastanesi bana sağlam raporu veriyor bu nasıl işdir ??
birde bilmeyen arkadaşlar için söylyorum artık eskisi gibi 6 ayda bir gidip rapor alma olayı bitmiş yeni rapor alacağınız zaman en çok oran veren doktor sizi sağlık kuruluna sevk ediyor şimdi tetkikler yapılıyor 15 gün sonra tekrar gidecem bakalım yüzde 40 ı geçebilecez mi ??

ben bu engelli raporlarında şunu fark ettim. devlet bunu kötüye kullanmanın önüne geçmek istiyor belki sahte rapor v.b şeyleri engellemek için rapor oranlarını düşürdü ama bizim gibi gerçek hastalar mağdur oluyor bu seferde. ben yakın çevremde bakıyorum cebinde çay içecek ymek yiyecek parası olmayan adamlar engelli arabası alıyor hemde passat jetta ford kuga gibi modelli pahalı arabalara biniyor . devlet önce bunun önüne geçsin. benim babam yüzde 66 ortopedik engelli şimdi heyete girse beki oaranı daha da artar gözünde da ciddi sıkıntılar var istesek şu dakka bende alırım engeli arabası ama almıyorum ( kendimce haklı sebelerim var )

evet arkadaşlar bilidğiniz üzere 12 haziran da 3. kez engelli raporu almak için müracat ettim. bugün tetkik sonuçları sonuçları çıktı nöroloji doktoru görüşlerini yazdı kağıda götüdüm sağlık kuruluna teslim ettim son defa deniyorum bu işi bakalım öğleden sonra dananın kuuruğu kopacak inşallah yüzde 40 ı geçeriz...

ozmuşlu

Çürük raporunun engelli raporu ile ilgisi yok bende senin gibiyim avantajı olmadı..

İnşallah alırsın kardeşim benim..

MuTanG

nasıl alakası yok ??? gata çürüksün diyor devlet hastanesi sağlam raporu veriyor nasıl iş bu ?? yüzde 40 ın altında rapor alınca sağlam olmuyon mu ??

ozmuşlu
Ne sağlam oluyor ne engelli bu tip dertler yaşayanların konu başlıklarını gördüğümü hatırlıyorum. Ne sağlamız ne engelliyiz diye dert yanıyorlardı haklı olarak.

ozmuşlu

Kardeşim bana ne trip atıyorsun sanki kanunu ben koydum :D

Alakası yok çünkü bende gatadan çürük raporu aldım gitmedim askere ve engelli raporunda hiç bir faydası olmadı tecrübe ile sabittir..

Ben epilepsi den aldım rapor ama hemen alamadım çok uğraştım..

Ülke gerçekleri bunlar kardeşim :)

MuTanG

kimseye trip attığım yoktur. sadece sağlık sisteminde çok büyük sıkıntılar var bunları dile getiriyorum.
sonuç 4 gün sonra açıklanacakmış bkalım bekleyip görecez eğer bu sefer de yüzde 40 ı geçemezsem çok kötü olur. ben nöbet geçrimekten sabaha kadar uyuyamıyorum adamlar bana resmen sen sağlamsın diyor deli olmamak elde değil...

ozmuşlu

Çok haklısın kardeşim benim maalesef bu konuda sıkıtılar büyük..

İnşallah alırsın bu sıkıntıyı atlatırsın...

MuTanG

şimdi devlet burda sahte rapor v.s olayların önüne geçmek için böyle birşey yapıyor belki ama kötüye kullanımın önüne geçerken bizim gibi gerçek hastalar mağdur oldu. benim çevremde çok fazla var adamın yemeye ekmeği çayı çorbası yok adamın altında son model jeep passat jetta araba var devlet baba gitsin bunları denetlesin.. bunların rapor oranını düşürsün gerçekten çevremde çok fazla bu tip adam. yani kimseyi hakir görmüyouz bende çok fazla zengin değilim ama gerçekten mağdur oldum...

Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen rapor alman lazım ki raporun sürekli olsun

Tanrı seni bunların şerrinden korusun🤣🤣🤣

evet canlar engelli raporu maceramız burada son bulmuştur.
son 2 yılda 3 kere sağlık kuruluna müracat ettim ve yüzde 40 ı geçemedik en son ki müracatımda devlet baba bana yüzde 24 engelli raporu vermiş. oysaki ben nöbet geçirmekten sabaha kadar uyuyamıyorum. angara gata bana çürük raporu verdi ama devletin hastanesi bana resmen sen sağlamsın diyor..
Bunların Allah belasını versin o heyeti de sağlık kurulunu da benzin döküp yakmak lazım...
hiç kimse kalkıp bana bu doktor milletini savunmasın emin olun hepsi birçok şeyi hak ediyor...
selametle...

ozmuşlu

Çok üzücü bende epilepsiyim kardeşim benim alana kadar çok çektim İnsan bir doktor çıktı karşıma seneler ince sağolsun onun sayesinde aldım ve onun sayesinde ekmek yiyorum hala duacısyım onun...

Üzüldüm adına hakkında hayırlısı olsun inş kardeşim benim..

MuTanG

eyvallah saolasn teşekkür ederim... senin raporun yüzde kaç ???
bende sadece epilepsi de yok sol gözde sıkıntı var boyun düzleşmesi var bilmiyorum arkadaş vallahi anlamıyorum bu doktorların kafası yada bu oran verdikleri sistem neye göre çalışıyor.. şimdi benim eski raporum yüzde 44 idi o şimdi geçersiz mi kaldı ???

Bende hala mücadele ediyorum 3 rapor aldım ilk rapor 39 ikinci 19 üçüncü 35 çıktı ama pes etmeyecem onlar bıkacak en son ekimde altıncı ay doluyor 😅

Sizin sol gözünüzde ne sorun var görme oranınız kaç o gözden vep erg testi yaptıdınız mı?

ozmuşlu

Benim ki yüzde 40 süresiz ve vergi indirirm de süresiz seneye bu ayda emekliyim nasipse kardeşim benim.

MuTanG
maşallah ne güzel...
biz daha bırak emekliliği doğru düzgün iş bile bulamadık... bu işde ya arkan çok sağlam olacak yada çok sağlam rüşvet verecen doktorlara diğer türlüsü imkansız....

Tokalac
valla hiç bilmiyorum usta bu saatten sonrada umrumda değişl valla billa...

ozmuşlu

Kardeşim benim ne arkam sağlamdı ne rüşvet verdim !...

İnsan olan doktorlarda var onlara denk geldim sadece...

MuTanG. insallah emekli olursunuz. Yarın emeklilik için dilekçe verdiğinizde kendinizi hastane köşelerinde rapor için uğraşıyor olarak bulabilirsiniz. Aman dikkat ediniz .

Üst Alt