Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 kez vergi indirimi başvurusunda bulundum, reddedildi. Ne yapmalıyım?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
selam :3defa başvurdum vergi indirimi için 4 . kez de başvurmak istiyorum hangi hastaneden almamı tavsiye edersiniz? ankara'da oturuyorum.
bütün devlet ve ssk hataneleri oluyormuş öğrendim. ankara hastanesi denedim, numune hastanesi denedim, fatih hastanesi denedim. gazi hastanesi ücretli ama galiba bi de oraya başvuracağim.
gelirler dairsindeki memurlarla ahbap olduk nasıl olsa gide gele .onlar bıktı ben bıkmıyacağım. tek gözüm görmüyor özürüm bu arkadaşlar. sizce oran kaç olur.

Daha önceki 3 raporunuzda oranlar yüzde kaçtı ??

Ayy abi valla güldürdün beni çok fena :D çay içiyodum üstüme başıma döküldü :D İnşallah hayırlısı:) :D yahu bana çok düşük geldi neden dersen birde ankaraya gitcek ordanda düşecek:) aman abi savaşmaya devam ett bırakma hiç bakarsın alırsın inşallah.

abicim bu oranlar ankarada maliyenin verdiği oranlar hastane bi oranda bulunmuyor.hastene yanlızca özürünün tesbit ediyor geri kalanını oranı maliye veriyor.gelen evrakalrda o şekik raporda bi oran yok boş oran kısmı profesyonel olduk artık ya .maliyecimi olsam ne

Arkadaşlar herkes oranların düşük verilmesinden yakınmış bi anlama haklısınız ama sakatlığı az olan veya olmayan kişilerin %40 rapor alarak engelli kadrosundan haksız yere işe girdiklerini ve daha sonra maliyeden vergi indirimi alamayarak engelli kadrosunu işgal ederek normal [FONT=Verdana]statüde [/FONT] çalıştığını biliyorum. Bide oranlar yüksek verilmesi tekerlekli arkadaşlarımıza %60 rapor veriyorlar ve kurumlar %40 hafif engelli dururken %60 tekerlekli sandalyedeki arkadaşlarımız iş bulamıyordu şimdi devlet tekerlekli sandalyedeki arkadaşlarımıza %40 rapor verecek ve kurumlar mecbur kalacak tekerlekli sandalyedeki arkadaşlarımızı işe alacak bazı sahtekarlar artık engelli kadrolarını kullanamayacak artık. Bundan bazı hafif engelli arkadaşlarımız zarar görecek ama ağır engelli arkadaşlarımızı düşününce hak edenin işe gireceğini düşünüyorum.

arkadaşım hem tekerlekli sandalyedeki arkadaşlarımız faydalansın hemde görme engelli arkadaşlar faydalansın birinden birinin hakkını yemek olmaz yani yanlış düşünüyorsun.kastettiğin rüşvetle özürlü raporu alanlar diyorsan haklısın hem sizin hem bizim hakkımızı gasp ediyorlar.

Gazi hastanesinden de alamazsan şehit olacağın kesin bence.
BENCE NO FROSTU aç SOĞUK Bİ SU İÇ ÜSTÜNE. unut gitsin.

Üst Alt