Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 mikrofonlu işitme cihazı hakkındaki önerileriniz nelerdir?
bende siemens kulak arkası yandan 3 mikrofon var iki cihaz kullanıyorum. her mikrofon ayrı ayrı ses farklılıkları alır ama duyup duymama düzenli olmuyor. bu sefer ayarlamaya gittim 3 ü bir araya ses alımı varmış neyse ayarladım bu sefer her şey duyar oldum. eğer 3 ü ayrı yaparsam aynı sesten nereye baksam ses arada kayıp oluyor. 3 ü bir araya aldığım zaman nereye baksam ses gelir oldu ve bu sistemde kullanıyorum.
o nasi seymis ekrem
kalip icindede mikrofon
peki kalip degistirdikte o mikrofon nolacak bu aklima pek yatmadi ehhheee 3 mikrofon 5 kanal daaa saticilar satarkene bi ayarliyolada
sen bida ayara gidince bi tanesi kaliyo cihaz satmadiklari zaman 1 kanalini zor ayarlatiyoz mubarek odyoculara
her ayarda cihazmi alicaz
ekrem,
p olanı değil ama sp modeli sana uyabilir...
widex senso en az 15 yıllık bir cihaz. teknolojisi eski, gerçi sumo da 7 yıllık bir cihaz ama ondan daha fazla özelliklere sahip.
iki mikrofonu var. zaten yeni model cihazlar genellikle çift mikrofonlu oluyor. eskiden çok pahalı modellerde çift mikrofon vardı. şimdi nerdeyse standart hale geldi. gürültülü ortamlarda anlamayı kolaylaştıran direksiyonel, yani karşıdan gelen sesleri daha fazla alabilmek için çift mikrofon şart.