Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 raporun ardından askerlikten muafiyet mi verilir?

kaya55

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Herkese Teşekkür ediyorum okudugu için arkadaşlar

Ben Psikolojiden 1 Ay Hava Değişimi aldım 2. hava degişimini Tekrar aldım ve 3. hava değişiminide kulak ameliyatından aldım ve psikoloji tekrar gidecegim
cürüge ayırırlar mı beni
toplamda 95 gün hava degişimi kullanmış bulunuyorum psikolojiden Tanı ise şunu koymuşlar anhedoni avolisyon askerlik f43.2 Kesin Tanı Yazıyor anlamınıda yazarsanız sevinirim

Arkadaşım verilen kodun karşılığı Uyum Bozukluğudur. Bu bir çeşit hafif depresyondur.

Doğrudan bu teşhis ile çürüğe çıkartılmazsınız. Ancak 2. hava değişiminden sonra sizi Kurula çıkartırlar. Kurul çürük kararı verebilir de, vermeyebilir de.. Büyük olasılıkla çürük kararı çıkar ama bunun garantisi yok.

MeTePe Ben Anlatamadıgım galiba Zaten 1. hava degişimini kullandım 2. hava degişimini kullandım ilk hava degisimi psikolojiden 1 ay 2. hava degisimi psikolojiden 1 ay 3. hava degişimide şimdi kullandım ameliyat oldum kulak zarında ve yine psikoloji gidip cürüge ayrilabilirmiyim zaten 2 .hava degisimini verdiler bana onlar

kaya55

Bugüne dek 2 hava değişimi alıp muaf olmayana rastlamadım. Çok çok büyük olasılıkla muaf olursun kardeşim.

sagol abi inşallah kafayi yiyecem ya 2 kere psikolojiden 3.ye ameliyatım var diye gitmedim 3 hava degisimide kulaktan aldık inşallah muaf olurum abi kafayi siyiracam ama komutan askerlige elverisli olmadıgı değerlendiriyor yaziyor hep kıta ankete ne yazması lazım

kaya55

Herhalde ben anlatamadım. :)
Şimdi psikiyatriye gittiğinde bu sefer doğrudan kurula sokarlar diyorum. Çok büyük olasılıkla da çürük kararı çıkar. Kulaktan hava değişimi almanın bir önemi yok. O farklı bir konu.

yani muaf olurmuyum sizce metepe kardeş

abi 3 kez hava degişimi almiştim 2 kere psikolojiden 1 ay 1 ay diğeride kulak ameliyatından komutanım bügün hastanegönderdi resimli ve mühürlü sevk yaparak askerlik yapamıcagnıa dahil ama doktora gittigimde doktor ilac tedavisi düzenliyorum kullan cürük almayı aklından cıkar dedi 97 gün hava degişimi kullandım askerligim uzadı 67 gün boyunca abi kafayi yemek üzeriyim bi yol göster

kaya55

Çürüğe ayırmadılar mı sonuç olarak?

Ayirmadilar askerliğim uzadı işte 97gun hava değişimi kullandım dediğim gibi 1ay psikolojik 2yine 1ay psikolojik 3 de ameliyat oldum 1 ay toplam 97 gün kullandim komutanım resimli mühürlü sevk yaptı yapamaz yazdım diye doktora gittim doktor ise ilaç kullanmaya devam et çürük felan aklından çıkar dedi askerliğim uzadı kısaca 97 nin 30u sayılır 67 gün uzadı ne yapacam kafayı yiyeceğim

Yapacak bir şey yok... İlaçları kullan, bir süre sonra tekrar sevk iste... Seni eninde sonunda kurula çıkarmaları lazım. Ama dediğim gibi bu tanıdan doğrudan çürük verilmez. Ancak kurula çıkarsan değerlendirilecektir.

Üst Alt