Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. sefer rapor uzatımında onkoloji süresiz rapor verir mi?

Eneskuzu12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 2019 da nazofarenks 3. Evre hastalığa yakalandım 2020 yılında ilk raporu aldım onkoloji %40 2 yıl süreli verdi 2022 de tekrar yenilenmeye girdim %40 1 yıl süreli verdi Nisan ayında tekrar giricem bu her yıl süreli rapor mu vericekler yoksa süresiz rapora dönücek mi teşekkürler

@Eneskuzu12,

Bunun ne bir yanıtı olamaz maalesef. Hastalığın düzeyi ve sürecine bakıyorlar.

Anladım peki vergi indirim var oran düşürme gibi bir durum yok değil mi %40 olarak vermeye devam mı edecek onkoloji

@Eneskuzu12,

benim 3. rapor yine 5 yıllık verildi ölene kadar böyle 3-5 takılacaklar.en basit hastalığa süresiz veren heyet tedavisi mümkün olmayan hastalıklarıma böyle süreli veriyor.küba bile beni reddetti kanser aşısı için ...vardı da çare ben mi istemedim?

2019 da yakalandıysanız 2024 e kadar %60, 2024 ten sonra süresiz %40 verilmeli yönetmeliğe göre (süreli olmanızı gerektirecek başka engeliniz yoksa). ama bunu doktorlara söylerseniz odadan kovulursunuz.
%40 ın altına düşmeniz imkansız ama. O konuda rahat olabilirsiniz.

Üst Alt