Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 tane simens kulak arkası işitme cihazı modeli önerir misiniz?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar bugun bakanla skaypda konusmam sonucu bana iyi simens marka isitme cihazi vereceklerini soyledi.ileri derece isitme kaybi icin 3 tane ust duzey kulak arkasi simens isitme cihazini yazin buraya lutfen

açik kulak,kalipsiz ve ileri derece icin yeni simens isitme cihazi cikmis

Neden simens daha kaliteli ürünler var mesela oticon chili, mesela phonak mesela widexs

oyle deme modetorum:eek:bunlarin bessound olanlari cok guzeldi. simdi baya bi modeline binak takmislar:p3 kusak galiba. bu daha bi sahane biseydir belkim. ahhh 4000 5000 sayabilenler yasadi iste.
bizim oticonlar daha mutevazi. ama ben memnunum chilimden.

araştırmama göre otıcon widex simens arıza sıkayeti çok nedendir ? çok iyi cihaz denmesine göre anlamış değilim

widex hic denemedim.cokta heves etmistim chiliyi bulunca ona sira gelmedi. baya bir yil kadardir mutlu mesut kullaniyorum chilimi:eek:millet burda rekabet hissiyle galiba:)cabuk bozuluyo oticon diye sayikladigina bende ha bire bozulucak diye cihaz arastiriyorum kendime. cunku phonaktan ekmek duyma yok bana. kulagimin kokunu kaziyodu meret:mad:

ahhh arkadaşım rabbim yar yardımcın olsun bayağ çok cihaz kullanıcı olmuşsun ben daha bi cihaz alacam burada kafamı kazıyıp durdum bi sonuca gelemedim her yerden bi ses geldi o mu bu mu diyip araştırıp duruyom rabbim işimiZi rast getireeee

Mayış ayinda simensin binax modeli cikicakmis 3n guzel

Akilli telefonla ayarlarini kendin yapabiliyormusun telefon kojusmasi ,tv bilgisayrdan film izlerken sesler cihwza ayarlanabiliniyormus(ekstra bir aparata gerek yok) ayni zamanda akilli telefonuda mikrofon olarak kullanilabiliyormuş. Temmuzda alicam cihazi 3 hafta memnun kalirsam alcam fiyati pahaliymis arkadaslar. Allah nasip ederse bende eşime hediye edicem.

Üst Alt