Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 tekerlekli benzinli engelli motoru kullanımı hakkında tecrübeleriniz..?

demasu

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar yakında bana 3 tekerlekli benzinli mobilet gelicek ama daha önce böle biraraç kullanmadım nerelere dikkat etmem lazım ehliyet gereklimidir yada bilmem gereken püf noktaları nelerdir yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler şimdiden:)

arkadaşım ben yaklaşık 25 yıl 3 tekerlekli benzinli motor kullandım yüzüne rüzgar çarparak gezmek bir yerden biryere hızlı gitmek istersen çok güzel...

aracın ruhsatı faturası varsa seninde raporun ehliyet istenmediğini biliyorum.

puf noktası;

motorlu aracı ilk kullanıyorsanız alışmanız zaman alır ilk önceleri fazla gaz vermeden yavaş kullanın sanırım kullanacağınız motorda defriyansel yok tek taraftan çeker bu durumda direksiyonuda ters yöne iter bunu çok iyi dengelemeniz gerekir

difransiyelli değil peki yokuş çıkma durumu nedir zira bizim buralarda yokuş varnbiraz

motorun gücü rampanın dikliği sizin kullanımınız çıkıp çıkamayacağını etkiler bunu kullandıköa görürsünüz ...
hayırlı olsun kazasız kullanımlar dilerim...

merhabalar 1994 4. aydan bu yana kullanıyorum aynı zamanda tamircisiyim. eline geçer geçmez önce plaka ve ruhsatını çıkar.ve trafik olmayan alanda kendini yetiştir soğuk kanlı ol ve heyecandan uzak dur.benzine yağ kulanımına dikkat eder ve çıkmadığı rampa yolda ısrarcı olmassan inanki arıza yapmaz masraflı şekilde.arkadaşım..plaka. ruhsat. ve ehliyet.siz allah koruzun bir arabaya değersen haklı yada haksız tüm masraflar senin ayrıca trafik motoru bağlıyor.ve alana kadar akla karayı seçiyorsun ki emniyet müdürü ve kaymakamın insiyatifine kalmış...tecrübe konuşiyor..2005 de 3..milyarım gitti kurumlar arası ördüğüm mekik hariç..sevgilerle...

biyerde 60-80km hıza kadar çıktığnı okudum birde benzin serfiyatı çıok azmışsanırım

3 tkrlklı akülü olanı var çok çok süratli olmaasada fena degıl Akülü dahaa avantlı dıye düşünüyorum malum benzın pahalı :D

arkadaşlar doğru bölümde miyim bilmiyorum ancak bir arkadaşımın ihtiyaç duyduğu üç tekerlekli motorsiklet konusunda bazı bilgilere ihtiyacımız var.
-arkadaşımız hali hazırda üç tekerlekli motorsiklet kullanıyor zaten.miadını doldurdu cihaz.yenilemek istiyor.kendisi devlet memuru.
soru şu; arkadaşımız alacağı yeni motorsikletin ücretininin ödenmesi konusunda devletten destek alabilir mi.SGK bunun için ödeme yapıyor mu.Yapıyorsa prosedür nasıl işliyor.konuya ilişkin doğrudan bir muhattab bulamadığımızdan bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ederiz.

Üst Alt