Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 tekerlekli motor arıyorum. Ne önerirsiniz?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
arkadaşlar
benzinli 3 teker motor arıyorum
kanuni rabbit varmış ama üretilmiyor sanırım
60 70 km hız yapan modeller sebebi ile benzinli diye belirttim

önerilerinizi bekliyorumm

Merabalar ben konyada özel ciftceker 4 kişilik ruhsatlı daha 6 ay olmadı satıyorum 12 bini gecti bana otv den sifir arac alacağım resimlerini atamadım burdan
falcoon marka kapalı 125 lik motor fiyatım 11 bin

öneri için teşekkürler ancak tasarım olarak kaba bir ürün
eski zamanlarda üretilen kanuni rabbit gibi estetik ve max 25 000 tl ürün aramaktayım
city coco lara bakıyorum ancak 3 teker olanları malesef cok dusuk konfigirasyona sahip gadjodilo

3 tekerlekli motor alternatifi fazla yok bilinen markalar dışında ark.ların gönderdiği seçenekler az. Yamaha ve piaggio modelleri avrupa'da kullanan kesim az denemeyecek kadar az yamaha tricity, piaggio mp ve peugeot metropolis serileri ama bu modellerin bile en düşük 125 likleri bile pahalı olabilir ve ön 2 teker arka tek teker olacak şekilde dizayn edilmiştir bilginize diğer bilinmedik modeller hakkında bilgim yok malesef alınca da iyisi olsun uzun süreli kullanmak isterseniz bu modellere odaklanın derim. Ve motor ehliyeti ister bu meretler. :) Son olarak çinli markalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Yolda kalma ihtimaliniz yüksek olabilir. Keyif, ulaşım tatsızlıkla bitmemesi adına.

Ben 4 canim 160 kg ortalama rahatliklar gidebiliyoruz

300 kg yüklede gittiğim oldu

Satıldı

Üst Alt