Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yaşında başa darbe aldıktan sonra sağ gözümde leke oluştu. Nöroloji puan verir mi?

bahar bozdak

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
3 yaşında başa darbe aldıktan sonra sağ gözde leke oluştu.Nöroloji puan verir mi?
sinirler öldüğünden dolayı sağ gözün herhangi bir çözümü yok. 2 göz görmemeye nöroloji puan vermiş. tek göze puan alınabilir mi

Tek gözün görmemesine yüzde 32 oran veriyor diye biliyorum

biliyorum o göz polikliniği için geçerli. ben nörolojide puan verir mi diye soruyorum. çünkü sinirlerim göz sinirlerim ölü bir daha görme şansım yok ve 19 yıldır bu halde gözüm. kafaya darbe alma sonucunda gözüm bu hale geldi.

geçmiş olsun öncelikle.benim bildiğim kadarıyla kafa tramvalarında veya beyin ameliyat sonrasında bir uzuv kaybı olduğunda nöroloji puan veriyor,bu yuzden nöroloji ye mutlaka gidin ve ayrıca norolojide yapılan psikolojik teste'de mutlaka katılın oradanda ayrıca puan alırsınız.Bende beyin kanaması geçirip kafama ayrıca 4 adet stend takılmasına rağmen ve hocamızın soylediği tansiyonun 16 oldugunda stendlerin atıp beyin kanaman yenıden olur denmesine rağmen malesef uzuv kaybı olmadığından bize puan vermediler.ama sen yuksek ıhtımal ile puan alacaksındır.tekrar geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim. eeg testinde hafif derece sonuç çıktı. ben araştırdığımda yüzde 5 dahi olsa puan verilmesi gerekiyordu ama o zaman doktor ilaç kullanmıyorum dye vermedi. göz sinirlerim ölmüş göz görme durumu yok tek çözüm nakil . gözün arka kısmı yok denildi bu zamana kadar gittiğim tüm doktorlar. havale falanda geçirmişim o zmanalar. tek göz kör.

%32 aldınız mı?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gözden aldım. nörolojiden daha sonuçları bekliyorum. nörolojide verir mi puan

Gözden aldıysanız eğer , nörolojiden alabileceğinizi pek sanmıyorum. Darbe sonucunda , başka kalıcı sorun var ise o konuda şansınız olabilir gibi.

Protez olursa %40 bulur

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafaya darbe sonucu gözüm kör oldu. eeg testinde hafif derece bulguya rastlandı. hayırlısı olsun artık. çok teşekkürler.

Üst Alt