Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yaşında sağ kulakta 45 sol kulakta 60 db işitme kaybı olan kızım için işitme cihazı

zülkarneyn

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benim kızım 3 yaşında. 1 senedir earnet adlı cihazı kullanıyoruz. kızım herşeyi söyleyebiliyor, fakat tam cümle kuramıyor. yeni cihaz almayı düşünüyoruz.
sağ kulağı 45 sol kulağı 60 duymuyor.
bana sesleri net şekilde kulağa iletebilecek cızırtı olmayacak bir cihaz markası önerirseniz çok memnun olurum

Öncelikle geçmiş olsun bu dönemler de kızınızın daha iyi gelişebilmesi ve iletişimini güçlendirmesi için ihmal edmemeniz gereken bir kou size önerecegim iki marka var dünyeda kendisini katıtlamış markalar Phonak veya oticon

ben dede işitme kaybı var oticon go pro kullanıyorum

yeliz ne zamndan beri iştime kaybın var cihazından memnunmusun şikayetin yok demi ?

Merhaba Zülkarneyin,

Bende sizlere Oticon, Phonak ve Widex'in ürünlerini tavsiye ederim. Çocuk için işitme cihazı satın alırken, çocuklarda konuşma gelişimi için önemli olan DSL rasyonelinin olması ve bu rasyonelin seçilip programlanmış olması önemlidir. Oticon almayı düşünürseniz, Go Pro değil Hit BTE veya Hit BTE P seçmeniz daha doğru ve olumlu olur.

Geçmiş olsun.

ahhh kimi goruyorum online odyoloji bizleri terkettiginizi zannediyordum formda epeydir ariyorum yazdiklarinizi
evvelden yazdilarinizdan cok faydalanmistik ne olur bizleri cok ihmal etme cok cok tesekkurler size

zülkarneyin ben 5 yasından beri cihaz kullanıyorum cihazımdanda çok memnunum ben daha yeni dijital cihaza gectim hep analog cihaz kullanıyordum rahatım şimdi herseyi de duyuyorum konuşabiliyorum da hiç bir şikayetim olmadı

öncelikle geçmiş olsun Cerrahpaşa kbb servisinde ücretsiz muayene ve cihaz temini mevcut bu uygulama 3 ila 6 yaş arası arkadaşımın oğluna verdikleri cihaz gerçekten güzel kulak iç kısıma yerleşiyor oğlan özürlü olduğu için rahatsız da etmiyor markası phonak sanırım neyse bilginiz olsun umarım faydası olur....

Arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza geçmiş olsun bende bir işitme cihazı satıcısıyım ve odyometristim bana gelen çoğu hastam sizin gibi hangi marka kullanacağına karar veremiyor ben herzaman şunu söylerim kalite elbette önemli ama hasta bence bütün markaları kulağına takıp deneme yapmalı bütün firmalar odyogramınızı gösterdiğiniz taktirde size deneme yaparlar unutmayın teknoloji çok önemli ama kişi alacağı cihaza karar verirken kesinlikle duyacağı sesi dinlemeli.sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım teşekkürler

4,5 yaşında bir oğlumuz var. Yapılan bera testinde sağ kulak 50 dB sol kulak 60 dB olarak saptandı. Bilateral sensorinöral tip işitme kaybı tanısı kondu.

iki kulağınada işitme cihazı önerildi.

phonak naida serisi (5 programlı 16 kanallı) ,Wıdex , oticon pro go

cihazları işitme merkezleinden önerildi. Ama bu konuda bilgimiz olmadığından, söz konusu çocuğumuz olduğundan hangi cihazın oğlumuza daha faydalı olacağı konusunda yardımcı olursanız seviniriz.

işitme kaybı

selam aleykum
kızım 4 yaşında geçen sene test yaptırdığımızda bileteral orta derecede işitme kaybı mevcuttur söylendi. bu ay yaptırdığımızda bilateral ileri derecede sensorineural işitme kaybı çıktı
böyle devam ederse kızım hiç duymuyabilir
neden gün geçtikçe işitme kaybı artıyor ?

bide kızım şu anda earnet trend 31 kullanıyor cihazını değişmek istiyoruz hangi cihaz bize önerirsiniz kızımın daha net duyabileceği
okula gidene kadar konuşmayı çözmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

3 5 ayda o kadar nasil artar isitme kaybi
sizin bebek hastayken gripken odyo olcumu yaptirmis olabilirmisiniz acaba
her isitme testinin hepsi dogru olmayabiliyor cat pat iki dakkda basindan saviyorlar hastanelerde ben universite hastanesinde yaptirdiklarimla cihaz saticilarinin yaptigi baska oldugunu cokiyi bilirim
bebeginizin isitme kaybi eger 40 60 ds ise cok fazla uzulmeyin iyi bir cihaz iyi erken egitimle guzelbir sekilde konusup duyabilir
yeterki ilginizisevginizi eksik etmeyiniz
bence birde earnet nasil bir cihaz siz phonak oticon siemens alsaniz daha iyi olmazmi

merhaba

herkese geçmiş olsun bende yeni cihaz aldım oticon hit bte 13/P diğital cihaz öneririm sesleri çok iyi algılıyor ama 2 kulakta cihaz kullanırsa daha iyi olur çok güzel özelikleri var çok güzel cihaz ama fiyatı 1750 tl pazarlık yaparsın 1500 tl alırsın tşkler

Öncelikle geçmiş olsun. Oğlunuzla aynı ölcümlerde işitme kaybı var kızımda şu an .5 buçuk aylık işitme çihazı kullanmaya başladık. Benim öğrenmek istediğim konuşması nasıl oğlunuzun işitme cihazı olmadanda konuşabiliyormu? Gelişmesinden beni bilgilendirirseniz memnun olurum.

Üst Alt