Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yaşındaki kızıma skolyoz teşhisi kondu. Ne yapabiliriz?

tgbacrn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb benim 3 yasnda.kizim var bir akciger filmi sayesinde tesadufen skolyoz oldugunu ogrendik ortopedi doktoruna goturdum fakat hic ilgilenmeden simdi gidin 2 sene sonra kontrole gelirsiniz gbi sacma.sapan bir.cvb aldim.Tabiki anne olarak icim rahat etmedi skolyozun cocugun buyume hiziyla orantili ilerledigini biliyorum bu yuzden bu sabah baska.bir doktora goturdum muayene etdn ust kisimda bir egrilik oldugunu soyledi ve olcum icin yeniden film istedi tecrubesi bilgisi olanlar yardim edebilir mi bizi nasil bir surec bekliyor

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ben ortopedi teknikeriyim skolyoz ergenlik sonuna kadar takip edilmesi gereken bir rahatsızlık türüdür. Öncelikle erken teşhis edilmesi avantaj ıyi bir skolyoz korsesiyle düzelecektir amaliyat bu işlerde son çaredir ergenlik sonunda 40 derecenin üstünde seyretmesi durumunda amaliyat düşünülebilir. D otolar hemen amaliyat onerebilirler siz yinede korseye bir şans verin

tesekur ederim filmimiz henuz.cikmadigi icin kac derece oldugunu bilemiyorum oncelik fizik tedavi ama korse tedavisi sizin icin zor cocuk kucuk ve korseyi gunluk 23 saat takmasi lazm buda zor dedi

Üst Alt