Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yıl önce tayin hakkımı kullandım. Yeniden tayin olabilir miyim?

01voolkan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

3 yıl önce engel mazeriti ile tayin oldum engellilere tanınan 1 defalık yer değiştirme hakkını kullanarak,Şimdi tekrar tayin istemeyi düşünüyorum kamu hastanelerinde görev yapıyorum nasıl bir sonuç alırım bilgisi olan yada daha önce başından geçen biri varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim şimdiden teşekkürler

İlgili yönetmelikte güncelleme falan olmadı. Aynen duruyor. "Bir defaya mahsus" olayı mahkemelik oldu ve iptal edildi..

[FONT=sans-serif]Kurum bazında değişen bir şey yok. Daha önce yazdım. Tekrar belirteyim..

Sakıncalıysan yok. Yandaşsan, Müminsen var.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Yönetmeliğe koydukları "kadro imkanları ve teşkilat yapısı" şerhi yandaş olup olmadığına göre işliyor.. Bilginiz olsun..

Genelde "kadro yok" veya "Kadro durumu müsait değil" diye yanıt verirler.

Yukarıdaki kadro imkanları şerhini koyuyorsan bu hakkı tamamen yok sayıyorsun demektir. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Bunun anlamı ben bu yönetmeliği adamına göre uygulayacağım demektir.[/FONT]

Böyle.. (İstersen beğenini geri alabilirsin. Sakıncası yok ama durum bu..)

Peki öğretmen olarak bu haktan yararlanan oldu mu acaba? Yani 1 kere yararlanıpta sonra sayfa gene açılan oldu mu?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt