Askerligi yanar konusunda sizin yanlisiniz var ama zaten cezasiyla ayni hesaba geliyor biz adama git iyi halden cezan duser diyoruzda adam orali olmuyor askerligin silbastan dersek hic gitmez zaten gitmiyor orasi ayri , 3 sene nasil kacti demissin biz ilk onu gordugumuzde sormustum izinemi geldin diye yok dedi ciktim geldim sasirdik kaldik bize gore kacmisti ama ona gore kacma degildi ben hic kimseden kacmam kacan kosar ben normal yuruyerek ciktim geldim gibi laflar etmisti, oz degil ama ozkardesim gibi yasadigi hayati sanki ben yasiyomusum gibi geliyor onu bu durumdan kurtarmak istiyoruz ama basaramiyoruz, 3 sene nasil kactigina gelince biraz dikkat biraz sakin biraz kafa... ona gore daha yolun basinda belki diyor 20 sene sonra bi yasa cikar rahatlarim diyor dusunun artik...gun 24 saat bi yatiyor 18 saat ben ona hak veriyorum zamaninda yasadiklari ve hala yasadiklari kolay degil ,ailesine ben olsem bile beni hastahaneye goturmeyin dedigini biliyorum , rahatsizliga gelince bedensel bi rahatsizligi yok ama kafasinin icini bilemem gozumuzun onunde genclik yillarini harcamasi canimizi yakiyor zamaninda bana kol kanat olmus birisine benim simdi ona yardimci olamamam cok zoruma gidiyor