Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 yıldır çalışıyorum vergi indirimi almadım. Emekli olurken alsam sorun olur mu?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
3 yıldır özel bir hastanede calışıyorum vergi indirimimi almadım.bu raporu aldıgım tarıhten sonramı engelli olarakmı emekliliği sayıcam yoksa işe başladığım tarıhten ıtıbarenmi

Daha yeni çalışmaya başlamışsın. Vergi indirimi almaya çalış. Hem çalışmanda hem de emekliliğinde katkısı olacaktır.

Emeklilik için istediğinb zaman alırsın ve elbette emeklilik için ilk işe başladığın gün baz alınacaktır.Ama bir an önce almaya çalış,hem maaşına az da olsa etkisi olur hem de önünü görürsün.

Emeklilik hesabında sakat statüsünde çalışıyor olmanın ya da vergi indirim hakkı elde ediyor olmanın bir önemi yok. Hangi statüde çalışırsan çalış yatırdığın tüm primler ve günler geçerlidir.
Emeklilikten önce vergi indirim hakkı elde etmiş olman yeterli.

nden almadım bu zamana kadar onuda söylemek istedim.bu memlekette prosedur cok agır işliyo işe girerken bir rapor veriyoruz zaten.tekrar raporun manası ne ehliyet almak için ayrı bir rapor arac almak için başka bir rapor herşey için rapor içten içe duzene isyan aslında

Arkadaşım aslında çok haklısın ama düzene isyanın faydası var mı bizler için?
Fare dağa küsmüş misali bizim çığlıklarımız düzen için.
Faydası olmayacak isyan yerine düzene inat tüm haklarım ız için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

benim anlaadıım ben özürlü raporunu haziranın 16 sında aldım arka sayfasında 2022 masşı için sakatlık aylığı için ve özürlü olarak işe girmek için değerlendi evet diğerleri için hayır yazıyor bu sizinraporlarda böle değilmi bu rapor şekli yenimi yapılmaya başladı eski raporlarda böle bi sistem yokmu yeni almamın avantajı oldu galiba çünkü sitede sorduğumda vergi indirimi için tekrar rapor almaya ihtiyacımın olmadığı söylendi

Üst Alt