Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30.000 tl'ye ötv indirimsiz 0 araç önerileriniz?

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
30.000 bütçem var otomatik vites sıfır araç alabilinirmi... Aile aracı... ötv indirimi kullanmadan alınacak araç. niğdedeyim burada hiç sıfır bayisi mevcut değil.... yakın illerden daha önce araç satın alanların yardımını bekliyroum fikren...

tabıkı alınabilir. ama 30 000 Tl ye sıfır araç almanı hıc tavsıye etmem en baz ve boş modelıne yazdık o paraya :))

asegmentındekı küçücük sacma sapan arabaları albılrısın ancak otvsız yanı 2,elde dene ordan ıyı bışeyler bulursun b ve c segmentınde.

35.000 naktim var lakin ben 30.000 tlye sıfır araç alıp 5 lirayada bazı istediklerimi yaptırmak amacındayım ötv indirimsiz 0 araçların fiyatları nerelerdeki en boşunu alırsın yazık o paraya demiş arkadaş araç bulmak baya zormuş 20 gündür arıyroum ama kısmet...

doblo florino Peugeot bipper bunlar o fiyatlara çok güzel araba çevremde bi sürü alan var çook memnunlar hepside

araba

arkadaşım ben opel astra clasik aldım 2 ay oldu tertibadı yaptılar 1 yıllık sigortasını plkasını taktılar 28000 lıra sanada tavsıye ederim

Evet alabileceğin en makul araç opel astra classic 3 HB benzinli oto.

30 Bin alti ÖTV 'den muaf otomatik vites araclar!

Arkadaslar selam.

Bi taslak hazirladim.

marka/donanim/liste fiyati/motor hacmi/link/OTV muaf fiyati

SEAT IBIZA SC oto-bnz 36,000 1.2 GALERİ | SEAT Türkiye 26.000
FIAT PUNTO oto-bnz 36,600 1.4 Fiat Punto 26.142
CITROEN C3 oto-bnz 36,700 1.4 ANA SAYFA 26.214
HYUNDAI i20 oto-bnz 36,800 1.4 i20 | HYUNDAI - NEW THINKING NEW POSSIBILITIES 26.314
FORD FIESTA oto-bnz 38,94 1,6 Ford Araç Oluşturma | Araç Renk Değiştirme | Kaplama Renkleri -- Araba Oluşturma 27.142
SUZUKI swift at oto-bnz 38,491 1.2 Suzuki - Way of Life! / Modeller / Swift 27.5
OPEL CORSA oto-bnz 40,482 1.4 Opel Corsa 5 Kapı | Şık Küçük Aile Otomobili - Opel Türkiye 28.9
VW Polo oto-bnz 40,2 1,4 Volkswagen Türkiye 28,7
FORD FIESTA oto-bnz 41,25 1,6 Ford Araç Oluşturma | Araç Renk Değiştirme | Kaplama Renkleri -- Araba Oluşturma 29.286
CHEVRO AVEO oto-bnz 41,023 1.4 Chevrolet Türkiye 29,3

// Diger otomobiller

CITROEN C3 oto-dzl 46,050 1.4 ANA SAYFA 32.9 / 33.75
VW Polo oto-dzl 48,2 1,6 Volkswagen Türkiye 34,4
FORD FOCUS oto-bnz 49,9 1,6 Ford Araç Oluşturma | Araç Renk Değiştirme | Kaplama Renkleri -- Araba Oluşturma 35
VW Golf oto-bnz 52,9 1,2 VW Türkiye - Volkswagen Yeni Golf. 37,2
FIAT 500L oto-dzl 59 1,6 Fiat500L 42,1

Inceledigim markalar:

SEAT
OPEL
CITROEN
CHEVROLET
SUZUKI
FIAT
FORD
KIA*
HONDA*
MAZDA*
TOYOTA*
HYUNDAI*
PEUGEOT*

* Fiyatlari yuksek

Uzerine ekleme yapabiliriz.

Saygilarimla.

ötv li aacağım araştırmaya devam ediyorum bütün yazılan araçlara bakacağım şimdi fiorino bipper bu tarz araçlarda hoşuma gitmiyor değil... araştırmıştım bugun işyerinde bu tarz sıfır bi araç bulamazsam bmw nin gücümün yettiği modelini alacağım ama gönlüm sıfır araçlarda... fiorino olabilir hususi olanları var sanıyorum ötv indirimi benim raporuma mümkün değil ben gece körlüğü olan bi engelliyim ondan ötv indirimi olmadan alacağım...

Bencede sıfır al 2.el otomatiklerde marka-model ne olursa olsun çok fazla dümen dönüyor. 2.el alacaksan arabadan çok iyi anlaman lazım yani güvendiğin birinden almalısın ki başında ağrımasın ama bu da zor. Bence azıcık zorla hiç riske girme firma garantili sıfır al 5 sene başın ağrımasın. Bende almayı düşünüyorum. Sana tavsiyem yaris i incele. Oto.benzinli 1.3 motor 30-32 civarına geliyor donanımı da gayet yeterli bazını alırsan biraz daha düşer 29-30 falan. Ama biraz ufaktır. 4 kişilik bir ailenin şehir içi kullanımı için ideal bence çok büyük bagaj hacmine ihtiyaç duymazsan. Yakın zamanda bir tanıdığım aldı 35.ooo i verebileceksen ford focus sedan veya hb var 1.6 powershıft şanzıman yaristen fazla yakar ama oldukça geniştir. çok sık kullanmam diyorsan yakıta fazla takılma.

Kardeşim sonuçta otomatik vites alıyorsun. Her marka otomatikte başarılı değil otomatilerde en iyi markalar belli bunların dışına çıkmamanı tavsiye ederim.
Mercedes,vw,audı.. Liderler :) ama daha uygunu toyota,honda,ford,opel

Honda Fiyatlar

2011 yılında aldım kullanıyorum ve çok memnunum bu fiyata en iyi ve uygun arabadır. ve Japon teknolojisidir. Arabadan anlayan kişilerle bu fiyata alabileceğin tüm araçlarla karşılatırmanı öneririm.

ben yoruldum araç aramaktan boşverdim sıfır en boşu 32 bin bipper modelinin örneğin... diğer ek özellikleri eklettiğinde 50 000 i bulur... kontağı çevidinmi araç 25.000 kafam ambale oldu resmen... örneğin chavrolet aveo ya göz gezdirdim 2012 modellerine 20 000 liradan 33000 liraya kadar aynı model araç olurmu yahu... 2012 model marka aynı arada 13 bin lira fark var... üşüğünü alsanda kazıklanıyon :D yükseğini alsanda nasıl bi çıkmaz bu yaw araba almayı düşünmezken daha rahattım valla... bide ne zaman alıcan baskısı var evde...

Vuralh de önermiş senin aradığın honda jazz veya opel ..

aynen bende almaktan vazgeçitm raporu aldım ehliyet tamam derken kurstan dosyayı almaktan vaz geçtim

ben yalnış anlattım sanırım ben ötv indirimi olmadan alacağım ötv indirimi benim raporuma uygulanmıyor sağlam kişi gibi gidip alacağım yani sıfır olursa ama olmayacağı artık kesin araç fiyatları uçmuş gitmiş...

kardeş 30.ooo tl'ye ki sanırım otomatik vites bir de sıfır olacak biraz zor. ben indirimlisini 28-30 bulamadım. bu durum da 2.ele bakmalısın. 2.elde de vw veya honda modellerinden şaşma.

Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG 2013 almaya karar verdim... hatta ankaraan biriyle anlaştım 2013 11000 km de ikinci el 3 aylık araca 35.000 de anlaştım sizce iyimi sıfırı 40600 yine 2013 ama az kullanılmış sıfır ayarında bi fikir verebilecek varmı bu araç hakkında

kardeş iyi ama sonuçta 2.el zorlayabilirsen git tertemiz 0 al. arada ucuk bi fark yok. yarisi incele.. 1.3 benzin otomatik.. oda o civarlarda

[h=1]Toyota Yaris 1.33 Cool Multidrive S 42.750 tl[/h]
Beni aşıyor 0 lar ama bu anlaştığımı sandığım polonun sahibi çark etti an itibarıyla araç arayışına devam... 38.000 e kadar çıktım kredisiz bu gidişle yavaş yavaş nakti yükselterek araç arayışına önümüzdeki on yıl devam edeceğim sanırım :D yalnız bi kötülüğü var elimdeki rakam atıyroum 45.000 olsa bu seferde nissan jukeye bakacağım yok onunda sıfırını alamıyroum diye onunda ikinci eline bakacağım gibi duruyor yani nakit arttıkça araç isteğide değişiyor sıkıntılı bi durum yani... alana kadar aldıktan sonra keşke demeyeyimde..

Allah hayırlısı göstersin arkadaşım, ama çokta kasma oluruna bırak..

bayramdan önce kasmıştım türkiye turu yapacaktım eşimle ama artık kasmaya luzum yok aramayıda bıraktım... baya sıkıcı hal almaya başladı bulamamak...

ben vw polo 1.4 comfortline 35.000 sıfır düşünüyorum bu fiyata en donanımlı araç düz vites ve benzinli fakat donanımının mükemmelliğini ve yakıt cimrisi olduğunu belirtmeliyim.

araç almadan çnce fiyat almaya calış sonra anahtar teslimi üzerindeki degişiklikleri kendileri yapmaları konusunda ısrarcı ol ve dedikleri fiyatı kabul etme çok fark ediyor :))))

polo kazalı çıktı expertiz ısrarı sonucu ufak bişey diye anlattığı olay aracın sol tarafının yenilenmesi önden arkaya anlattı 25 bin veriyim dedim az kaldı kavga ediyorduk :D

ben kararımı verdim arkadaşlar artık başka bi araç aramıyorum teşekkurler hepinize... nissan juke

Üst Alt