Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 bin tl civarında araç önerisinde bulunabilir misiniz?

muti16

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Yeni araç almak istiyorum. Fakat henüz ne alayım diye düşünme aşamasındayım ve araştırma yapıyorum. 30.000 tl yi aşmamak kaydıyla dizel araç tavsiye eden olursa sevinirim.
Yada bu sıralar bu şartlarda araç alan varsa burada paylaşırlarsa memnun oluruz.
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

fiat fiorino
mutlaka gör ve incele,otomatik vitesli,1.3 motor multijet ,otomobil ruhsatlı, arkadaşın dediği gibi katır gibi araba.
otomatik vites,ful+ful , start stop özelliği var, otomobil ruhsatlı, ötv siz 31000 tl ye aldım, süper

bende yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. tüm tercihleri eledim ve en sonunda 2 araç arasında kararsız kaldım. ama önümüzdeki hafta karar vereceğim artık.
1- FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 95 HP EMOTION E5 dizel
2- OPEL ASTA 1,3 95 HP dizel
ikiside 30 bin TL civarında. sen de bi incele istersen.

KAZAZEDE

Ilginize teşekkürler .
öncelikle aracınız hayırlı olsun.
Fakat ticari araçlarda ötv indirimi olmuyor diye söylüyolar. Siz nasıl aldınız? Bilgi verirseniz sevinirim.

dizel dışında düşünürseniz 1.4 otomatik vites Ford fiestalar cazip duruyor yakıt tüketimi de düşük olduğu söyleniyor ötv siz 30000 civarı..Yakışıklı araba tabi kişisel fikrim:cool:

teşekkür ederim
fiorino ticari değildir.yani hem ticari , hem değildir.sen nasıl kaydettirmek istersen kaydettirebilirsin.hususi otomobil olarak kaydettirebilirsin.ben öyle kaydettirdim.zaten ötv ödemiyeceğin için fiyat farkı yok.
ayrıca ticari araçlarda ötv indirimi vardır ama oran azdır, yani %15 dir.sen arabayı beğen zaten ötv ödemiceksin, 15 olsa nolur, 37 olsa nolur.
fiorinoyu hususi otomobil olarak ruhsat çıkarabilirsin ve ilerde satarken çok kazancın olur.

fiatın ticari araba modellerinin panaroma modelleri otomobil olarak geçer.

turko_10;

bunların 2si de duz vıtes bunlarıı otvsiz nasıl alıcaksınız.:confused:

Arkadaşlar,
Kalitesiz sıfır araç alacağınıza bir kaç yaş gurubunda avrupa araç almanızı tavsiye ederim.
Örneğin;
Passat - jetta - golf - audi - citröen - peugeot - opel gibi

kalitesiz olduğuna nasıl karar verdin ali
o saydığın araçlar zaten mevcut türkiyede, neden 2.elini almalarını tavsiye ediyorsun arkadaşlara.2.el araba işiyle uğraştığın içinmi

Mustafa kardeş bu araçlar Türkiye'de yok mu demişim ki anlayamadım seni?

Sana bir örnek vermem gerekirse avrupa bir audi veya başka bir markası ile japon markalarının kalitesini karşılaştırabiliyormusun?

ALİ YÜCE

Bu dediğin araç markaları güzel (içinden bazılara) ama benim için engelli arkadaşlarıma daha ucuz daha ekonomik araçlar bakmak onlara daha az masraflı araçlar almak daha mantıklı benim önerdiğim fiatın otomobil araçlarına baksınlar garanti veriyorum memnun ve uzun zaman kesinlikle kullanacaklar

benim işim türkiyeye gelen bütün araçların motor durum analizlerini yaparım. ve türkiyeden çıkan araçlarında benim dediğim araçları alsınlar kesinlikle memnun kalırlar.

Opel Astra ÖTV indirimi ile 31,500 civarı.

arkadaşlar, ötv indirimi hesabını şöyle yaptı bayi; aracın normal fiyatını 1,37 ye böldü ve ötv indirimli şu fiyata olur dedi.

yani, opel astra nın bir versiyonu için, normal fiyatı 56 000 dedi, size 53 000 'e olur dedi ve 1,37 ye bölerek 38 500 dedi. bende 35 000 'e olmazmı dedim, karar verirsen yapabiliriz bişeyler dedi.

hesap doğumudur acaba. nasıl yapılıyor bu hesap?

turko_10;
Evet arkadaşım hesap doğru.Ama adam gerçekten iyi indirim yapmış şanslısın. 53000/1.37
Forumda okumuştum ötv vermiyorsun daha ne indirelim diyenler var .

Ben honda jazz aldım. bir yıldırda kullanıyroum. yakıt acısından gayet iyi ve aracın özellikleri acısından da iyi sonuçta japon malı ve kaliteli..

bagaj açısından çok geniş tekerlekli sandalyem çok rahat sığıyor binek türü araç arıyorsan bunu bir araştırın derim. ben 3 ay araştırdım en son bunda karar kıldım..

Opel için 38.000 fazla fiyat vermişler. Aracın zaten kampanyadan 10.000 TL indirimi var. 43.000 / 1,37 = Yaklaşık 31,500 TL.

MERHABA ALİ YÜCE BEY,
Merak etmeyin sizi takip ediyorum. Ama şu an araştırma yapmaktayım. Geçenlerde telefonlada görüşmüştük. Henüz H sınıfı ehliyet alma aşamasındayım. Eylül ayında ehliyeti alınca sizinle irtibata geçmeyi düşünüyorum. Fakat sizin tam olarak ne iş yaptığınızı ve 2. el araçlarda 0 araçlar gibi indirimler ve motorlu taşıtlar vergisinden muaf olmuyor diye biliyorum. O yüzden 2. el araç avantajlı olmassa pek düşünmüyorum. Eğer avantajlı ise ise ne gibi avantajları var. Ayrıca yurt dışından gelen araçların garantileri ve servis hizmetleri trürkiyede sıkıntılı oluyormuş. Tabi alırken bunlarıda düşünüp karar vermek zorundayız. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Zaman ayıran tüm arkadaşlara teşekkürler.

Sayın Vuralh Bey tavsiyeniz için teşekkürler.
Şu an ne yakıyo acaba.

OPEL ASTA 1,3 95 HP dizel ben baktım orduda dizeli yoktu bayideki adam dizelini zor bulursun demişti nasıl araşatırabilirim?

erkan_kaptan_52;

sana yalan söylemiş dizel çok satıyor bu markanın bayilerin senelik kotoları var benzinli kesin dolduramadı. hemen zor bulursun gibi laflar .... millleti kandırmak için elinden geleni yapıyor 3 hafta önce 8 parti geldi opel astra türkiyeye .... sallamasın ona öyle söyle gidin başka bir bayiye sorun....

ben aracı aşırı hızda kullandıgım için 100 km de 6 LT civarında yakıyor ama bir hızı normal yolda hız standartlarında kullanırsam 4.8 lt ye kadar düşüyor.

Honda Jazzı 2 Ay önce aldım. Tertibat dahil 30.000 TL. Aracımdan memnunum.

mgulel;
Aracım honda jazz

İdeal;
benimde bir yıl oldu ve memnunum bende

mgulel;

Teşekkürler hocam. Arabadan anlamıyorum pek son 2 aydır araştırmaya başladım.

İdeal;
Sizin Honda Jazz Joy+ modeli galiba peki çok yakmıyormu sizce yani kullananlara soruyorum bu soruyu sürüş nasıl koltuk yüksekliği sizce iyimi

Sakın yanlış anlamayın ben otomotiv mühendisiyim gebzede yurt dışından gelen her arabayı inceliyoruz motor eksiklerini gibi dış aksamda dail ben bu arabayı defalarca kullandım motor bakımından hiç bir sorun çıkarmadı ama saatte 160km hızı görünce vidalar açılma yaptı o yüzden bu arabada çok sürat iyi değildir. testlerinede bakın arabanızı tanıyın ona göre sürüş yapın benim tavsiyem motor bakımından mükemmel ama çok yakıyor. :))

erkan_kaptan_52;

araba almaya yakın konu açın herhangi bir eksik veya size uygunmu değilmi tartışalım.

arkadaşlar mrb bende opel astra yeni almayı düşünüyorum görüşlerinizi alabilirmiyim..

Üst Alt