Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 dereceli skolyoz hastalığından ameliyat olan var mı? Bilgi verir misiniz?

ydemokrat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bende 30 derece skolyoz hastalığı var bir sürü doktora gittim bana ameliyat dediler ameliyatın felç olma riski var bende korkuyorum 30 dereceli skolyoz hastalığından ameliyat olan var mı varsa lütfen bilgi verirmisiniz..

30 derece skolyozum var. Ameliyat olmalı mıyım?

30 dereceli skolyoz için son çare ameliyat mı bilgisi olan lütfen cevap yazsın ilginiz için tşkr ederim...

ersin ben 2 ameliyat gecirdim aynı 30 derece... bende ilk zamanlar cok korktum ama eger doktorun ameliyat diyorsa kesinlikle bu ameliyatı ol kardesim. artık ameliyat teknikleri eskiye göre cok gelişti özelliklede skolyoz ameliyatlarında cok buyuk ilerlemeler var !! felc olma riskini sana kim söyledi doktormu? skolyoz ameliyatlarında azda olsa felc riski var zaten. eeee kolay değil sırtını resmen ikiye bölünüyor ve omuruliğine platinler eklenip vidalanıyor ameliyattan sonra ilk 1 hafta agrın sancın olucak daha sonra dikişler cıkınca 15 gün sonra hersey yavas yavas düzelicek zaten ameliyattan sonra hemen seni ayaga kaldırmaya yürütmeye baslarlar korkma kardes ben iki sefer postu deldirdim ameliyat olman sart ise ol gencken ameliyat olmak daha iyidir!! yoksa ilerde cefasını cekersin

murat kardeş bilgilerin için çok saol.. doktorlar illa ameliyat ol demiyorlar bana bırakmışlar bu kararı ister olursun ister olmasın eğer derecen 40 olsaydı seni hemen ameliyata yatırırdık... eğer ameliyat olmasam ilerde sıkıntı olur dediler bel fıtığı çıkabilir kireçlenmeye neden olabilir...benim işte ağır buda beni çok zorlarmı bilmiyorum ağır iş yapmam bu konuda bilgin varsa aktarırsan çok sevinirim şimdiden çok tşkr ederim..

Üst Alt