Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 gün süreli hava değişimi aldım. Askerlikten muaf olur muyum?

Demirhan11

Yeni Üye
Konular
0
Reaksiyonlar
0
Abi merhaba nasıl soru soracağımı bilmediğim için burdan yazmak zorunda kaldım,

Ben bu gün itibari ile askerlikten uyum sağlayamama F32 smk olarak hava değişimi aldım 30 gün,iş yerime tekrardan giriş yapamıyorum annem ile kardeşime ben bakıyorum nasıl muaf olabilirim ne yapmam lazım ilaç tedavisi verildi.

@Demirhan11

Özelden sormuşsunuz..Soruyu buraya taşıdığım için kusura bakmayın, sorularınız olursa bu başlıktan sorabilir, bilgisi olan bilgisini sizlerle paylaşır.

Cevap:
(smk)Sonradan muayene kaydıyla 30 gün hava değişimi verilmiş..hava değişimi bitimine 3-5 gün kala bulunduğun il/ilçe de muayene olman istenmiş.

Siz şuan askersiniz,iş yerine tekrar giriş yapamamanız gayet normal..işe girmeniz,işe başlamanız için askerlikle ilişkinizin kesilmesi gerekir.

Elverişli değildir raporu,tekrar hava değişimi..veya birliğine yollanman 30 gün sonra muayene olduğunuz da netleşir.

@OğuzHan112,
Yorumları okuduğumuz zaman sürecin çok uzadığını ve bir kaç defa hava değişimi aldıktan sonra muaf olunduğunu fark ettim,

Daha önceki arkadaşlarıma da bu vasıta ile sormuş olayım süreç ne kadar sürüyor.

Cevaplamanız için teşekkür ederim

Üst Alt