Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 kişi motor mezunu var mıdır? 72.84 puanla 30 kadroluk motor bölümüne atanamamışım!

xpeople

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Motor mezunuyum,puanım 72.84 atanamadım.motor bölümüne 30 kadro verilmişti,14 tercihimide motor teknisyeni olarak seçtim ama yinede atanamadım,acaba atamalarda şaibe olabilirmi..?

selam. kayseri kamu hastaneleri birliği motor teknisyeni 83 puan. sivaslıyım.ilk tercih sivastı.2 tercih kayseri. valla bende ilk tercih olan sivasa nasıl yerleşemedim. şok oldum. demekki motor mezunuda bayağı vardı xpeople kardeş. fakat çok fazla üzülme diğer tamalarda belkı daha güzel yerler motor mezunu ister. haaa birde sivasa motor mezunu teknisyen olrak yerleşen yerleşen arkadaş kaçla yerleştin. yazarmısın. gel senle kayseriyi değişelim:)))))

aynen öyle bende motor mezunu bulunmaz bursa kumaşı sanmıştım:eek:hakkımızda hayırlısı bi dahaki sefere inşallah...

motor mezunu 30 kişi varsa ben de kafamı keseceğim hepsi imam hepsi alanı dışında tercih yapmış insanlar ben 71.258 puanla atanamadım motor mezunuyum üniv terkim 2 fakülte 1 yüksekokul terkim imamlar 50 puanla kral gibi memur oldular bizler teknik lise mezunları 72 puanla açıkda kaldık 30 adet motor mezunu dökümünüzü görmek istiyorum yoksa yargıya başvuracağım.

Üst Alt