Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%30 olan raporum psikoloji tedavi sonrası ne olur?

famila2121

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]motorlu trafik kazası geçirdim psikoloji sorunlarım oluştu doktor tedavisi görüyorum anksiyete bozukluğu tanımlanmamış 6 ay tedavi devam edecek çevremdekiler %30 rapor alacagımı söylüyor bilginiz varmı acaba dogruluk oranı nedir[/FONT]

süreli verildikten sonra mahkemeyemi sunulacak tazminat almak için

anksiyete bozukluğu tanımlanmamış %30

motorlu trafik kazası geçirdim psikoloji sorunlarım oluştu doktor tedavisi görüyorum anksiyete bozukluğu tanımlanmamış 6 ay tedavi devam edecek çevremdekiler %30 rapor alacagımı söylüyor bilginiz varmı acaba dogruluk oranı nedir

%30 rapor sizi engelli haklarını vermez ! Maksadınız nedir? Trafik kazası nedeniyle tazminat almaksa ! Bu iş hukuk işi size iyi bir avukat tutmanızı öneririm. Söylenecek her şeye kulaklarınızı kapatın .İyi bir avukata güvenin.

evet avukatım var bu tip tedavilerden ne kdr alınabiliyor 6 ay sonrasında süreç nasıl işliyor merak etim

Ben,ekim 2014 yaya olarak yaya geçidinden geçerken otomobil çarptı.%15-%22 arası bir avukat ile anlaştım.

1 Ceza davasını açtık kazandık.2015-2016 sonuçlandı.

2.Ticaret mahkemesine trafik sigortasına dava açtık 2016 hala devam ediyor.

Eğer iyi bir avukat tuttuysan onun söyldikleri önemli. Geri kalanı ile fazla kafana takma.

Dava açmak,tespit,mahkeme seni adlitıp kurumuna sevki,bu kaza sonucu oluşan hasar,kaza öncesi maaş durumun,kaza sırasında kusurun bir hesap içinde değerlendirilip alacağın tazminat belli olacak.

Google bu hesap Var. Verilerin belirgin olduğunda avukatında sana net söyler. İnternet tende hesaplata bilirsin.

Üst Alt