Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%30 olarak aldığım ilk rapor e-devlet sisteminde neden gözükmüyor?

İbrahim5363

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben askerlik heyetinden muaf oldum ardından engellilik raporu için tekrardan heyete girdim 30 aldım ve 2 itiraz da da 30 değişmedi farklı bir hastaneye itirazdan bahsetmeden direk heyete girdim ve 43 aldım ama rapora e devlet e nabız hiç bir yerden ulaşamıyorum ve raporda ilk başvuru yazıyor nasıl bir şey oldu hala çözemedim ne yapmalıyım

En son aldığın %43 lük Raporu kullanabilirsin sanırım.

E-Devlet vs. gözükmemesinin nedeni şundan olabilir ki daha önce almış olduğun raporların %40 altında kalması olabilir. Bu yönden bakmak lazım yani,

Bu arada %43 lük rapor çıkarmaya ücret verdin mi?

ayDÜNYAvazo

hayır ücret vermedim bildiğin direk kafama göre farklı bir ilde hakem hastaneye gittim kaydı oluşturdum heyete girdim

Son aldığın rapora internet üzerinden ulaşamıyormusun ki?
Ne zaman heyete girdinki?

Şunu anlamadım internet üzerinden rapora ulaşamıyorsun mu?
Pekala %43 lük raporu almadan önce İLK SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ nden "hakem hastane" ye SEVK ALMADINIZ MI?

Sanırım sistem diğer raporları %40 altında olduğu için göstermiyor. Pekala en son aldığın raporun "İlk Başvuru" seçeneğinin işaretli olduğunu nerden biliyorsun.
Son aldığın rapor Devlet Hastanesi, Üniversite hastanesi vs. HANGİ TÜR HASTANE?

şimdi en son aldığım rapor görünmüyor diğer 3 ü görünüyor 4 ünüde devlet hastanelerinde girdim bana hastanede verilen kağıdın arkasında yazıyordu ilk başvuru diye ve diğer raporlarım e-nabızda görünürken son aldığım rapor görünmüyor

İlk raporunla son rapor arasında ne kadar bir zaman var? 5 Ay, 6 Ay neyse işte?

Bence son aldığın rapor şuan havada duruyor, çünkü hakem hastaneye itiraz edipte gitmemişsin. Belki senin eski raporlarını görüp son aldığın raporu yüklemediler bilemiyoruz yani.

Enabiz.gov.tr de raporlarım kısmında baktınız mı? Benim raporum orada görünüyor. Ayrıca burada okumuştum, rapor aldığınız kurum sisteme yüklemediyse görülmez, raporu aldığınız kuruma gidilmeli ve sisteme yüklenmesini talep etmelisiniz diye.

ayDÜNYAvazo

merhaba bende 2015 2 yıllık yani bitiş 2017 de 2 sene süreli rapor daha sonra 2017 de 2 senelik süreli rapor almıştım bu sene rapor sürem bittiği aynı hasteneden tekrar heyete girdim bana bu sefer sürekli rapor verdiler ama raporumu yenilettiğim halde ilk başvuru kısmını işaretlemişler acaba ilerde sıkıntı olurmu ama e nabız bu yeni rapor tam detaylı cıkıyor eski raporlarda sonucları gözüküyor.

bugün hastaneyle irtibata geçtim düzeldi şimdi e nabızda görünüyor ama e devlette görünmüyor

İbrahim5363 e-devlette arama kısmına Engellilik diye yazın, acılan seçeneklerden Sağlık Bakanlığı....engellilik raporları sorgulama'yı seçin, raporunuz oradadır.

Üst Alt