Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%30 rapor ile ÖTV’siz araç alabilir miyim?

alparslan46

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mevcutta %30 ortopedik engelli raporum var. Bu oranın yanına farklı bir hastalıktan en az %10 üzeri oran eklesek otomatik araç için vergi indirimi alabilir miyin

alparslan46

Engeliniz nedir?
Belli şartları sağlarsanız tabi ki alırsınız.

1-Rapor(yeni tarihli barkodlu ve açıklama kısmına mutlaka ''Hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir''
2-Engelli B sınıfı Kodlu ve barkodlu ehliyet(aile hekimi sizi devlet hast sevk 2 farklı bölüm muayene akabinde il sağlık kurulu komisyonuna sevk)
aklınıza takılan sorular olursa siz yazın ben ya da diğer bilgi sahibi arkadaşlarımız cevaplar

marto1

Hocam trafik kazası geçirmiştim. Tibia üst uç kırığı mevcuttu. Bununla birlikte dizimdeki bağlarda kimisinde kopma kimisinde deforme olma var. %25 30 gibi bir açıda yani araç kullanırkenki pozisyonda dizim kayma yapıyor. Debriyaja basamıyprum

Muttalip Mutlucan
Ben az %40 diye biliyorum

alparslan46

Oranın önemi yok Engelli raporunda Sadece Tertibatlı Araç kullanmalıdır ibaresi var mı yoksa ilk önce ehliyetini değiştir sonra tekrar Heyete girmen gerekecek

Üst Alt