Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 yıllık kronik şizofreni hastamıza %45 oran verilmesi normal mi?

Amigo

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kaan bey iyiakşamlar

[FONT=sans-serif] 30 yıllık kronik şizofren hastamıza %45oran verildi

[/FONT]
f20 30 yıllık kronik şizofren hastasına tam bağımlı sağlık raporu alabilirmiyiz

Amigo
Evet,bir çok şizofreni hastasına %80 ağır engelli(Tam bağımlı)"evet"raporu verilebiliyor,
Tabi hastanın öyküsü önemli,hastane yatışları yatış süreleri bunların hepsi değerlendiriliyor.30 yıl çok uzun bir süre,Tam bağımlı raporu çıkacaktır/Geçmiş olsun...

@OğuzHan112

Çok teşekkürler kaan bey.

itiraz etsek sonuç değişir mi acaba bununla alakalı örnek var mıdır hastamızı perişan etmeye değer mi bu süreç

Amigo
Şizofreni çok farklı ve özel bir yelpazedir.
Şimdi uzun uzun anlatsam aklınız karışır,kısaca özet geçmeye çalışacağım.
Tanı şizofreni olabilir ama hasta stabildir ve hastane yatışına gerek duyulmaz ilaçlarını düzenli alıyordur ve hayatını idame ettiriyordur.bu durumlarda %45 verilir.
Bir diğer şizofreni vakası ise tedavi aldığı halde rahatlama olmaz,yılda en az gerek polis zoruyla gerek aile isteği ile 4 kez hastane yatışı yapılır.
Bu gibi durumlarda ağır engelli %80(Tam bağımlı )raporu verilir.
Ne demek istediğimi umarım anlamışınızdır....
Hastane yatışı varmı?
Toplamda kaç kez hastane yatışı oldu?
Bunlar önemli.

Gayet iyi anladım sizi oğuzhan bey hastane yatışları oldu ama yıllar önce tabi.ilaçlarını kullandığı zaman hastamız iyi genelde içmediği zaman tam bi ölü diyebilirim bu durum kafamızı karıştıryo açıkçası itiraz etsek sonuç alabilirmiyiz acaba.tşk ederim yanıtlarınız için.

Amigo
Benim görüşümü alacak olursanız,hayır itiraz etmeyin sonuç değişmez, isterseniz şansınızı deneyin.
Söylediğim gibi hastane yatışı sık olmalı tedavi aldığı halde düzelmiyor taşkınlık yapıp gerek aile gerek polis zoruyla hastane yatışı yapılıyorsa.bu durumlarda tam bağımlı diyebiliriz/Geçmiş olsun...

Açıkçası hastayı perişan etmeye benim gönlüm elvermiyo birsürü eziyet. Çok tşk ederim oğuzhan bey iyigeceler.

Üst Alt