Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

300 TL'ye işitme cihazı olur mu?

falim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar netten araştırdım kulak arkası işitme cihazlarını bazı sitelerde aracılar tarafından öyle rakamlar vermişlerki şaşırdım mesela 50tl işitme cihazı kargo dahil diyor ürün sıfırdır felan deniyor 300tl ye kadar fiyatlar var bunların doğruluk payı nederecedir bilen varmı sahibimden .com da

isitme merkezi olmayan sahibimden cok gibi netten pazarlama yapan bi yerden cihaz almayi dusunen biri ya akli yoktur ya parasdi coktur
denemeden cihaza parami verilirmis

zaten bana kulak arkası olmaz bu rakamları görünce şaşırdım elbetteki o paraya ne oldugunu anlamak mümkün degil demek isdedigim o fiyatlar varken neden 3000 tl 4000 tl gibi ücretler ödeyip cihaz alıyoruzki

69 liraya işitme cihazı olduğunu söyleyerek 'bluetooth' satan üçkağıtçılar var. bunlar yüzünden hem kulaklar zarar görüyor hem de sgk en düşük cihaz buymuş deyip katkı paylarını daha da düşürüyor. sağlığa zararlı olup olmaması da umurunda değil sgk'nın. ne kadar ucuzsa o kadar işine geliyor. az fiyat belirliyor...

sanayi ve ticaret bakanlığının - sağlık bakanlığının satışını yasaklaması ve ticaretten men etmesi lazım bu firmaları.

dedem 500 tl'e aldı. Sgkda karşıladı bir kısmını. Bir işe yaradığı yok. Takmıyor bile :)

onlar işitme cihazı değil dostum. onlar ses yükseltici.. bu ikisi arasındaki farkı anlamalısın. birisi yapay kulak, diğeri cep telefonu hoparlörü. o bahsettiğin ses yükselticilerde kulağın yapısını destekleyen hiçbir özellik yoktur. frekanslar, rahatsız edici ses seviyesi, duyma eşiği, konuşmayı ayırt etme eşiği, kanal ayırımı, program özelliği.. vs.. vs..

iyide o program frekans ses kisilacak yukseltilecek ayarlari okumaya uygulamaya tam bilmeyen odyoculari napalim
bundan gectim suslu puslu brosurlerle bizlere masal anlatip sunu yapiyo bunu yapiyo diye anlatilanlari napalim
iyi bir brosurde frekans bilgileri kac db cikis maksimum cikis kanal sayisi gibi siiiler olmayinca odyocunun anlattiklarina cihazin reklamini dinlemeye inanmaya mecbur olmamaliyiz

odyocuların hiç birine inanmayın deneyin kendiniz test edin ben fındıkzade ve bakırköydeki tüm odyoculari bilirim gezdim her biri ayrı bi gazel okuyo hepside kendi mallarını satmak için diğerlerinin olumsuzluklarını anlatıyor bence denenmiş tavsiye edilenleri tercih etmek en iyisidir ucuz cihazlara aldanmasın kimse onlar çin malı ve alıp atıcağınız cihazlardır ...

Üst Alt