Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3001 önlisanstan kimler kaç puanla tercih yaptı arkadaşlar?

80,23 ancak gelir mi diye inanılmaz bir şüphe içerisindeyim.

Benimde 80.77 bendede kararsızlık var hayırlısı olsun hakkımızda

Benim 76,10 umutsuz vaka gibi duruyor ama Allah'tan umut kesilmez

80.05 Puan ve tüm yüksek kontenjanlı yerleri yazdım. Zaten fazla bir seçenek yok herkez aynı şeyi yapmıştır.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi 80 puan alan arkadaşlar bile tereddütte.
Peki neden tereddütde derseniz ilk atamada puan 81 e indi ama yüksek puanlılardan en az 200 kişi daha duruyor. Bu atamada o 200 kişi tercih yaptıysa işte o zaman 81 de en kötü 80.5 de kalır

Author

o şüphe bende de var 86,5 puana rağmen...
genel sıralamam 370ti 2018de önümdeki 290 kişi atanmış ve sıralamam 80 olması gerekirken branş bazında sılamaları tek tek (40ar 40ar) yaptığımda hala önümde 222 kişi görünüyor(2016 da girenler yüzünden)

Neffe34

En son atamada puan kaça düştü.? 81'e peki 81 puan alan kişinin sıralaması kaçtır sence.? Ben söyliyim, 1150 lerde 1150. Sıradaki adam atanmış. Peki kontenjan kaçtı toplam.? 773 peki kaç kişi atandı? 723 kişi. Şimdi arada kalan 1150-723=427 kişi nerde.? Uçtular mı sence.?

Patlamamış Mısır
hesabın tam olarak doğru değil çünkü 81den düşük alıpta nitelikli kadrolara yerleşen insanlar var bu nedenle kesin olmamakla beraber en az 650 kişi vardır...

Neffe34
2016da 81,5 puanla ilk atamada hizmetli olarak atanmıştım sıralamamda 2212idi karamsar olma bence...

Neffe34

aslında sıkıntı puanın 4 yıl geçerli olması benim gibi atananlar daha iyi ünvanlara sahip olmak için girip yüksek puan alıp bekliyorlar...

Kurtulus1905

81 puan alanlara bakabilirsin çoğu meb memur 3001 kodlu ;) illaki nitelikli kodlar vardır, bende bu yüzden minimum 200 kişi dedim. Artık aradaki sayıyı kimse bilemez .

Ben kimseyi karamsarlığa düşürmek istemem. Ben en başından beri diyorumki puan olarak 80.5 de kalır daha inmez. Bak ben bile 80.05 aldım ve çıkacağına pek ümidim yok. Şöyle bir durumda var 1150 sıraya nasıl çıktıysa sıralama 1150+448=1598 den yukarı bir siralamayada düşebilir yani biraz şans ( yüksek puanlilarin tercihlerine kalmış yani )

Arkadaslarim ne bu karamsarlik puanlar 78_79 a kadar dusecek insallah sebebine gelince tercih yapmayanlarin cogu zaten atanmis memur salikcilar ve kadrolu calisan isciler den ibaret ilk atamada zaten puanlarin 1100 lere dusmasinin de sebebi budur bence insallah hepimiz in gonlune gore olsun Hersey.

Patlamamış Mısır

Arkadaşım 2 yıldır sağlık dan atama yapılmıyor sağlıkçılar hala atama bekliyor

Branşımda 3. Olmama rağmen sağlıktan atama bekliyorum

Afad Acil yardım 3001 önlisanstan yazan varmı arkadaşlar kaç puanla yazdınız?

Afad Acil yardım 3001 önlisanstan yazan varmı arkadaşlar kaç puanla yazdınız? Hayırlısı olsun

3001(düz memurluk)den tercih yapmak için 70 üstü puan almak şartı var mı?

Arkadaşlar merhaba;
Normal KPSSde tercih yaparken 3001 tercih edebilmek için 70 ve üzeri puan şartı var EKPSS de de öyle bir şart var mı bilgisi olan yazabilir mi lütfen?

Üst Alt