Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%31 raporla ne engelliyim ne değilim!

firar38

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar öncelikle bu konuda sizler gibi bende cok magdur durumdayım ...

6-7 yıl önce bi kaza sonucu sag bacagımın diz kapak altından kullanma yetenegimi kayıp ettim his kaybının yanı sıra herket kaybım da oldu. yani sag bacagımı kullanamıyorum. bunun yanı sıra ayak parmaklarımdan 5. parmagımı da kayıp ettim.
neticesinde rapor icin hastaneye başvurdum ve almak gereken raporun yerine % 31 lik gibi komik rakam cıktı...
iş başvurusuna gittimde özürlü denilip işte verim saglamamam gerekcesi işe alınmıyorum devlet babaya gittigimizde sen özürlü degilsin diyor :)

yıllar gecti ben özürlü oldugumu zoor da olsa kabul ettim ama devletimiz hala kabul etmiyor olsa gerekki % 31 raporda kaldık
ne yapalım arkadaşlar başımıza iş geldi diye hayattan kopalım mı yada intihar mı edelim bunları gördükce inanın yaşama hakkımız oldugunu söyleyenlere sesleniyorum özürlülere yaşama alanı bırakmıyorsunuz verdiginiz hakların hic biri özürlüler icin bir anlam ifade etmiyor
işte calışma imkanım yok ayakta bir saatten sonra durmam benim icin ızdırap oluyorsa devletim beni hala saglam biri olarak görüyorsa diyecek söz bulamıyorum
gırtlagıma kadar doluyummmm :(

öncelikle size verilen raporu kabul etmeniz gerekmiyor , itiraz hakkınız var , onu kullanın.
İl sağlık müdürlüğüne dilekçeyle rapora itiraz başvurusu yapın.
özür oranımın düşük verildiğine inanıyorum şeklinde , izahat.....
yeni rapor için başka bir hastaneye gönderileceksiniz.
Geçmiş olsun.

saolun tşkler.. aynen bende onu yaptım %30 du %31 cıkardılar

kardeş yanına baston al,hatta gerekirse 2 adet al bak nasıl oran yükseliyor..doktorların karşısında biraz ezik büzük duracaksın bak nasıl % 40 alıyorsun..anlıyacağın ağlamayana emzik yok..çünkü tablodan oran verceklerinden tek değnek % 36 rapor, iki değnek % 48 oran yapıyor..

12 amelliyat oldum ve amelliyatlarımı yapan prof. dedigi kelime senin kesinlikle o raporu alman lazım diyor ama devlet hastanesi ve fakülte vermedi raporu

Üst Alt