Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

32.01, 35.02 ve 35.05 kodları nedir, nasıl bir donanıma işaret eder?

merlitcrow

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba

Yeni araç alacağım için bayi ile yaptığım görüşmede ehliyetimin yenilenmesi gerektiği söyledi. yenilemek için rapor sürecine 26/07 de başladım sağlık ocağı , sevk ettiği göz , ortopedi ve nöröloji uzmanlarından görüş ve sonrasında 13/08 de Bursa Sağlık İl Müdürlüğünde Kurul sonrasında 27/08 tarihinde raporumu aldım. Aracımda el tertibatlı bir aparat olduğunu bildirmiştim. Bunu 32,01 olarak belirtmişler fakat ayrıca 35.02 ve 35.05 ibareleri var.
Proje çizmesi için görüştüğüm mühendis konuyu net olarak yorumlayamadı. TSE den görüş alacakmış.
Raporunda 35.02 ve 35.05 ibareleri olan arkadaşlardan araç alıp tertibat yaptıran oldu mu. 35.02 için KKelebekk arkadaşın silecek kolunu sol tarafa aldırması ile ilgili bir durum var. 35.05 için de ithal bir transmitter ile bir açıklama gördüm.

farklı bir çözüm ile aracına onay alan var mıdır?

merlitcrow

Kısıtlılık hangi uzuvlarda?

32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi
35.02 Direksiyonu bırakmadan kullanılabilen kontrol cihazları
35.05 Direksiyon ve hız ile frenleme mekanizmalarının kontrolünü kaybetmeden idare edilebilen kontrol cihazları

Bülent bey
sol ayak polio şekerli ve sağ ayak bileğinde hareket kısıtlılığı var

Üst Alt