Arkadaşlar merhabalar yeni tip ehliyet için komisyon karar raporunu aldım nüfus müdürlüğüne başvuru yaptım. Yeni tip ehliyetim geldi.
komisyon karar raporunda 32.01 tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi kodu yazıyor.
Bu gün sağlık müdürlüğüne uğramıştım.
Yeni araç alımı için gerekli belgeler de
1. Komisyon karar raporu
2. Yeni tip ehliyet
3. Önceki engeli raporu gerekli dediler.
Ama şöyle bir söylediler. Önceki engeli raporu 2013 yılına ait. Otomatik vites araç kullanabilir ve özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor.
Komisyon kararı ile aynı ifadeler yazmadığı için sıfır araç alamazsınız.
ÖTV İNDİRİMLİ ARAÇ ALABİLİR. yazması mı ne gerekiyormuş. Maliye ile görüşün dediler. Belki rapor istemeyebilir dediler.
Arkadaşlar benim şu an kullandığım araç da ÖTV İNDİRİMLİ.
Kafam karıştı yakın zamanda sıfır araç alan arkadaşlar süreç konusunda yardımcı olabilir mi?
Çok uzun yazdım kusura bakmayın.
komisyon karar raporunda 32.01 tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi kodu yazıyor.
Bu gün sağlık müdürlüğüne uğramıştım.
Yeni araç alımı için gerekli belgeler de
1. Komisyon karar raporu
2. Yeni tip ehliyet
3. Önceki engeli raporu gerekli dediler.
Ama şöyle bir söylediler. Önceki engeli raporu 2013 yılına ait. Otomatik vites araç kullanabilir ve özel tertibatlı araç kullanabilir yazıyor.
Komisyon kararı ile aynı ifadeler yazmadığı için sıfır araç alamazsınız.
ÖTV İNDİRİMLİ ARAÇ ALABİLİR. yazması mı ne gerekiyormuş. Maliye ile görüşün dediler. Belki rapor istemeyebilir dediler.
Arkadaşlar benim şu an kullandığım araç da ÖTV İNDİRİMLİ.
Kafam karıştı yakın zamanda sıfır araç alan arkadaşlar süreç konusunda yardımcı olabilir mi?
Çok uzun yazdım kusura bakmayın.