Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

32.01 kodu verdiler. Yaptırmak zorunda mıyız?

ser01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 10.02 32.01 47 78 ve 102 kodları olan raporu verdi heyet. Benim anlamadığım şey bu 32.01 i yapmak zorunda mıyım arabama. Zaten 10.20 ve 78 kodları otomatik araba kodu. 32.01 e gerek var mı? Çünkü benim sağ ayağımda problem yok. Sol ayağımda his kaybı var biraz.

Merhabalar. Cuma günü heyete girdim. Sağ ayağımda problem olmamasına rağmen. Ve EMG ölçümü de yaptırdım. Sol ayağımda his kaybı var debriyaj kullanamıyorum. Bana yazılan heyet raporunu anlayamadım. Bilen açıklayabilir mi ona göre itiraz edeceğim

Olduğu gibi kopyala yapıştır yapacağım raporu;

KOMİSYONUN KURULDUĞU İL/İLÇE KARAR TARİH VE NO
SINIRLI KULLANIM KODLARI
TIBBİNEDENLERLEVERİLECEKKODLAR
: ADANA
: 01.09.2023 - 2023911030136899fc1d
: 64.AraçhızıKarayollarıTrafikYönetmeliğinin100üncümaddesindebelirtilenhızsınırlarından10km daha az olmalıdır. ,10.02 Otomatik vites ,32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi,47. İki tekerlekli araç kullanamaz,78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir,102. Ticari araç, resmi araç, ambulans kullanamaz
: M41.99SKOLYOZ,TANIMLANMAMIŞ,YERTANIMLANMAMIŞ
KOMİSYON KARARI
KARAR : Engelli B
AÇIKLAMA :
Engelli B sınıfı sürücü belgesi alabilir.

kod da sorun olduğunu düşünüyorsan itiraz et İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden girersin komisyona.

evet yaptırmak zorundasın. yaptırmazsan ötv muafiyeti olmayacak. trafikte tespit edilirse cezasıda var. kaza yaparsan kasko karşılamaya bilir hasarı, uygun tertibatla aracı kullanmadığın için. nasıl bir tadilat yaptıracağın şu altdaki linkte resmi verilmiş.

https://www.facebook.com/106598499894504/posts/218156572072029/

Raporumda 10.02 32.01 78 var
Benim sağ ayağımda problem yok sol ayağımda his kaybı var debriyaja basamıyorum. Buna rağmen 32.01 verdiler çok saçma geldi bana

ser01

kardeşim yazdım ya yukarıda cevap sana :)

bak bir daha yazayım

kod da sorun olduğunu düşünüyorsan itiraz et İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden girersin komisyona.

Evet gördüm şimdi. İtiraz hakkı varmış başka bir ile gönderiyorlarmış. Yine aylarca sürecek ve çalıştığım için sorun. Bende şimdi ehliyeti bu şekilde alıp 2 yıl sonra tekrar kendi şehrimden gireceğim sağlık kuruluna. Ayrıca merak ettiğim şu nokta var. Raporda tertibatlı kodu var. Açıklama kısmında engelli b ehliyeti ve sadece otomatik kullanabilir yazıyor. Ayrıca bir engelli raporum yok. Yine de ÖTV indirimi olur mu? Nereye sormam gerekiyor

Üst Alt