Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%32 oranındaki raporumla hangi haklara sahip olabilirim?

jaklin

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
göz için % 32 raporumla negibi haklara sahip olabilirim ?

örnek H sınıfı ehliyet alabilirmiyim?
vergi indirim hakkı ?
ve ya engelli haklarım nelerdir?

bana bu ve benzeri konularda bilgi verirseniz sevinirim.

%32 geçersiz bir rapordur iyice inceleyiniz raporunuzu işlem gerktirmez der yani kısaca hiç bir hakka sahip degilsiniz hak idda etmeniz için %40 vede üzeri rapor almanız gerekiyor

arkadaşlar benim sorum internet imkanı olmayan bir arkadaşın sorusudur benden bilgi almak istedikleri zaman buray yazıp ona göre cevaplar vermekteyim.
bu arkadaşımın aldığı rapor tek göz için % 32 dir benim anlamadığım her hastahane ayrı ayrı rapor oranlarımı veriyor .
bu alınan rapor yaklaşık olarak 2 ve ya 3 senelikmiş, şu anda başvursa rapor oranı nekadar olabilir.
% 40 üzeri alabilirmi?

şu an rapor almak daha zor %32 vermezler

Gerçektende zorlaştı artık yüksek oranlı rapor alabilmek...

sağlam sayılırsın hiç bir hakkın yok...

yeni çıkan yönetmenlik benimde belimi büktü ama bazen kendi kendime düşündüğümde bütün bu sorumluluğu hiçbir rahatsızlığı olmayan sakatlık maaşı iştahlarını kabartan bazı uyanıklarda buluyorum. çünkü sakatlık maaşı artar artmaz sağlık kurullarında bir yığılma oldu geçen sene rapor için heyete başvurmuştum bana tam 9 ay gün verdiler devlet ne yapsın düşündü taşındı neyapıp edelim bu sakatlık oranlarını düşürelimde kimse kolay kolay rapor almassın gayri :rolleyes:

Üst Alt