Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%32 raporum var. Psikolojiden oran alıp %40'a tamamlamalı mıyım?

_mur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar doğuştan felç geçirdiğim için kas iskeletinde sıkıntı var ve 32 rapor verdiler ancak bi işime yaramıyor. bende itiraz ettim numune hastanesine gittim doktor muayene etmeden aynısını onayladı bende aynı vercekler diye kurula girmedim onaylayacaklar değiştiremem diye forumda bi arkadaş psikiyatriden girin 10 daha alırsınız yazmış bunu deneyen varmı ben sadece fizikten girmiştim aradan 1 sene geçti alalı şimdi gidip başka bir hastaneden baştan rapor çıkartabilirmiyim yoksa itirazmı etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

bencede mantıklı psikiyatrinin kapısını bir çal. yada başka hastanede şanısını dene

öyle yapacağım ama dediğiniz gibi 6 ay geçtikten sonra başka bi yerden rapor çıkartabiliyormuyum yani herkes öyle diyoda gidip deneyeceğim bakalım inş olur

Üst Alt